Otroligt: Husvagnen ser ut att vara pytteliten – men titta nu när den plötsligt börjar växa

2020 var ett väldigt speciellt år på många vis. Coronaviruset tvingade oss att anpassa våra liv på ett sätt som vi tidigare aldrig hade behövt. Resorna utomlands i somras uteblev, för att hålla smittspridningen nere.

Det innebar att vi var många svenskar som fick semestra i Sverige istället för utomlands, vilket ju visade sig gå minst lika bra. Sverige är ju så fantastiskt fint, framför allt på sommaren.

Då spelar det ingen roll var i landet man befinner sig, det är slående vackert överallt. Semester på hemmaplan har inneburit ett ökat intresse för husvagnar och husbilar, som ju är väldigt praktiskt om man ska semestra med bil.

Men få har sett en husvagn som den här – den kan nämligen bli större!

Det kanske inte ser ut att vara något speciellt. Faktum är att den ser pytteliten ut. Men BeauER 3X, som modellen heter, döljer en hemlighet bakom sitt blygfulla yttre.

Blir tre gånger större

Ihopfälld är husvagnen 180 centimeter men utfälld kan den, beroende på vilken modell man har, bli över sex meter.

Otroligt, eller hur?

Man behöver heller inte oroa sig för något, husvagnen är utrustad med allt man behöver. Toalett, säng, matplats och kök.

Superlyxigt

När man ser insidan så förs tankarna mer till ett hotellrum än en husvgn.

Med tanke på hur kompakt husvagnen är när den är ihopfälld så kan vem som helst köra runt den, utan att behöva oroa sig.

Tänk vad mysigt att kuska runt i Sverige med den här!

Skulle du kunna tänka dig att semestra i den här? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!