Pappa hittar sorgligt avskedsbrev från 17-åriga dottern – men intressant detalj på sista raden förändrar allt (fiktiv)

Bland det mest naturliga som finns som förälder är att göra allt i sin makt för att ens barn ska det så bra som det bara är möjligt.

Men ju äldre de blir, desto mer måste man släppa taget och låta dem bli sina egna människor. Även om man såklart alltid står där redo om det skulle behövas.

Det innebär att man helt enkelt får sitta där hemma och våndas över vad ungdomarna kan tänkas hitta på om kvällarna – det hör helt enkelt till föräldraskapet.

Det innebär på samma gång att ungdomarna själva kan ta tillfället i akt och jävlas med sina, ibland lite överbeskyddande, föräldrar. Pappan i den här roliga historien satt nog med hjärtat i halsgropen – tills han läst sista raden.

Pappa Lars satt med mamma Karin i familjens vardagsrum och såg på tv en fredagkväll.

Började ana oråd

Efter en stund gick det upp för honom att det var helt knäpptyst på övervåningen, där deras 17-åriga dotter Linda var. Så han bestämde sig för att gå upp och titta.

Lars letade på hela övervåningen, till och med i den stora garderoben. Men när han såg Lindas ytterjacka ligga slängd på sängen började han ana oråd.

”Jag har rymt”

Bredvid jackan, på sängen, låg ett brev från Linda till sina föräldrar. Det löd:

”Kära mor och far!

Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta, men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nye pojkvän Ahmed.

Jag har funnit den riktiga kärleken och han är helt underbar – speciellt hans söta piercingar, sexiga ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!

Men det är inte bara det – jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen och han säger att han vill ha ännu fler barn med mig. Vi ska också gifta oss!

Jag har också förstått att marijuana inte alls är så farligt (snarare tvärtom eftersom det används inom sjukvården i vissa länder). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner.

I gengäld från dem får vi hur mycket droger och andra piller som helst.

Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre – han är verkligen värd det. Ni behöver inte ora er för pengar – Ahmeds vänner, Steven och Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!

Det är visst väldigt bra betalt, 500 kronor per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen. Oroa dig inte, mamma – jag är 16 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.

Nästa gång jag kommer på besök kan ni få träffa ert barnbarn!

Puss!

/ Linda

P.S Pappa, detta var inte sant – jag är faktiskt bara över hos Johanna och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än (som du uttrycker det) ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ FÖRBANNADE JÄVLA STRAFFAR!

Vi ses alltså om en liten stund!”

Den oroliga och överbeskyddande pappan fick sig minsann en rejäl näsknäpp!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får skratta åt detta idag – det kommer de garanterat att uppskatta!