Piloterna ilsknar till när de tvingas till jobbig omväg – se nu deras barnförbjudna ”hämnd” i luften

Att vara flygplanspilot innebär ett extremt stort ansvar över många människor. Att styra ett enormt flygplan flera tusen meter upp i luften är ingen lätt uppgift.

Det gäller därför att vara extremt noggrann i allt man gör, annars kan väldigt mycket gå väldigt fel. Men med det sagt så är det såklart så att även piloter har ett sinne för humor.

Som de här två piloterna till exempel. De surnade till när de inte beviljades landning på Bremens flygplats – då tänkte de ut en barnförbjuden hämnd mot personalen i flygtornet.

Det är sajten Unilad som rapporterar om en Lufthansa-flight från Frankfurt till Bremen blev tvingad att ta en omväg i luften när de kom fram till Bremen.

Fick inte landa

Av en eller flera olika anledningar så kunde inte planet landa när de kom fram till Bremen.

Något som, får vi anta, gjorde piloterna rejält sura eftersom de var framme vid sin destination.

Så under sin omväg passade piloterna på att ”rita” ett mönster i luften med sitt flygplan innan landning, och det var inte vilket mönster som helst.

Ritade gigantisk penis

Piloterna flög planet, en Airbus 320, i några cirklar och en lite längre loop.

När de väl landat planet fick flygtornet se deras galna upptåg: piloterna hade ritat en enorm penis i luften med sitt flygplan.

Fått tusentals att skratta

FlightRadar24, en sajt som håller koll på flygplan och dess destinationer, fick syn på det barnförbjudna mönstret och lade upp det på nätet.

”LH350 med sitt andra landningsförsök” skrev de till bilden och hittills har nästan 7 000 personer skrattat gott åt piloternas kreativa ”hämnd.”

Vilka genier, helt klockrent! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!