Porrstjärnan avslöjar: Här är svaren på alla frågor du har om vuxenfilmer

Man får tycka precis vad man vill om pornografi, det är helt okej. Men faktum är att det blir allt vanligare att titta på vuxenfilm, antingen själv eller tillsammans med sin partner.

Hur man än ställer sig till porr så finns det en nyfikenhet hos många, man vill veta hur det faktiskt är att ha sex framför ett helt kamerateam.

Inte för att man nödvändigtvis själv drömmer om en karriär inom just det yrket, men man undrar ju lite hur det är att vara naken framför så många och hur det påverkar ens liv, med partner, familj och allt därikring.

Porrstjärnan Vanna Bardot svarade på frågor från sina fans, och det dök upp en hel del ögonbrynshöjande svar – se bara här nedanför!

Det var på nätforumet Reddit som Vanna Bardot, prisbelönad vuxenaktris, svarade på anonyma frågor från sina fans. Här är frågorna och svaren, enligt Daily Star.

Blir porrstjärnor upphetsande under inspelning?

Det är inte alltid skådespel.

”Det händer absolut! Det beror på vem jag filmar med, men det pippas ständigt mellan tagningar. Om båda är på humör så kör vi bara på överallt. Till och med efteråt kan det bli en vända i badrummet.”

Spelar storleken verkligen roll?

Från en kvinna med erfarenhet från många olika upplevelser:

”Absolut inte. Det viktiga är att få tjejen upphetsad innan ni sätter igång, oavsett storlek. Mycket förspel, med fingrar eller mun, som gör tjejen upphetsad gör sexet så mycket mer njutningsfullt!”

Är det svårt att ha ett förhållande med din typ av jobb?

Det enklaste verkar vara att träffa någon inom samma bransch.

”Min partner är en manlig skådespelare också, vi filmar mycket tillsammans. Vi är väldigt öppna med varandra, både sexuellt och personligt. Svartsjuka är ingen stor grej, båda tycker det är lite löjligt. Vi tycker om att se när den andra njuter.”

Vad säger din familj om ditt yrkesval?

Som med många andra yrken kommer vissa föräldrar ha svårt att acceptera det man gör. Men Vanna har tur.

”Hela min familj stöttar mig i det jag gör. När jag började så sa jag till mamma direkt. Jag är uppväxt i en väldigt öppen familj så jag ringde henne direkt. När pappa fick reda på det var han inte så glad i början men nu är han stöttande. Till och med mormor stöttar mig!”

Blir du igenkänd på stan?

Få människor skulle öppet erkänna att de tittar på porr, så det är inte som att vara en vanlig kändis. Dock stirrar folk mycket.

”Jag bryr mig inte längre om när folk stirrar. Jag går där i min egen lilla värld istället. Endast en gång har en kille kommit fram och sagt att han är ett fan, men det var faktiskt inte så trevligt.”

Hur håller man karriären levande under flera år?

Vanna har gjort porr under ett par år, vilket får anses som ganska länge. De flesta slutar efter bara några månader.

”När jag började trodde jag inte att jag skulle hålla på mer än ett år, men jag jobbar hårt och är trevlig vid inspelningar. Jag hade inte så många fans i början men när branschfolk gillar en så får man filma mer och sedan byggs det på.”

Hur har coronaviruset påverkat branschen?

Är det någon bransch där det är svårt att hålla avstånd så är det i porrbranschen, men det går.

”Det har påverkat vårt arbete till 100 procent, som för många andra. Jag har fått fokusera mycket på att producera eget material, vilket har gått jättebra för mig!”

Vilka ärliga och raka svar, det uppskattas garanterat av den som är lite nyfiken på hur det är att jobba inom porr.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina lika nyfikna vänner också får läsa detta idag!