Sam får panik av enorma blåmärken efter het natt med flickvän – då inser han enorma misstaget

Sam Phillips, 23, blev livrädd när han vaknade upp häromdagen – och trodde att han av någon mystisk anledning fått blåmärken på benen.

Men då tittade Sam närmare på flickvännen Jade – och förstod vad som hade hänt.

”Man ska inte skeda med sin partner efter att hon skaffat en fejk-bränna”, skriver han på Twitter.

Något som man bör tänka på om man använder ”brun utan sol” är att färgen lätt kan sätta sig i lakan, täcke och andra sängkläder. Men hur blir det för den person som eventuellt ligger intill under natten?

Smörjt in sig kvällen innan

När Jane, 23, från England testade en sådan här produkt blev hon varse att det kunde få en effekt även på pojkvännen. För när Sam slog upp ögonen en morgon trodde han att han, till sin fasa, hade råkat skada sig själv illa i sömnen.

Twitter

”Jag vaknade och trodde att jag hade ett stort blåmärke på mitt ben”, skriver han på Twitter och fortsätter.

”Men det visade sig att man inte ska skeda med sin partner efter att hon skaffat en fejk-bränna”.

Jade hade nämligen smörjt in sig med ”brun utan sol”-kräm kvällen innan – och efter att paret hade gosat under natten gjorde skönhetsprodukten sannerligen sitt jobb.

Nu studeras mönstren

De mörka märkena spred sig över Sams lår – och Jades bränna blev dessutom både ojämn och utsmetad.

Twitter

Pojkvännen lade senare, när allt var utrett, upp resultatet på Twitter – och hans inlägg har nu fått enorm uppmärksamhet. I skrivande stund har närmare 75 000 personer gillat bilderna – och tusentals människor har skrattat åt den dråpliga händelsen.

Många har dessutom delat med sig av liknande berättelser, eller studerat mönstren på Sams ben. Slutsatsen flera dragit är att han måste ha varit den lilla skeden.

Så kan det gå när man ger sig på ”brun utan sol” och liknande produkter! Skönt i alla fall att det hela slutade väl och att det nu inte var blåmärken över hela Sams lår. Troligen fick de sig i alla fall ett gott skratt åt den dråpliga händelsen. Tryck nu gärna på DELA för att bjuda dina vänner på ett leende idag!