Slyngel försöker tjuvåka i tunnelbanan – fastnar otäckt med penis och måste hjälpas loss av polis

Ett sätt för att få bukt med våra miljöproblem är att fler börjar använda vår kollektivtrafik. Redan i dag är det miljontals i Sverige som dagligen reser till jobbet eller skolan med buss, tunnelbana eller pendeltåg.

Då gäller det dock att man inte tjuvåker. För att det hela ska fungera bör alla betala det man ska. Att försöka smita från det är dels snålt, dels taskigt mot de resenärer som alltid gör rätt för sig.

Jag skulle aldrig få för mig att tjuvåka och tycker därför det är bra att det sker kontroller, så att det blir svårt och riskfyllt att smita från den ofta ganska rimliga peng som det kostar att ta sig från punkt A till punkt B.

Men att försöka tjuvåka kan få fler negativa konsekvenser än att man bara får en jobbig böteslapp. Det här blev en yngre man från London varse för en tid sedan när han försökte planka i stadens tunnelbana, skriver brittiska Metro.

När han skulle hoppa över spärrarna så lyckades mannen fastna med sitt ”paket” – och blev kvar i en minst sagt utsatt och ovan position. Han satt liksom fast ovanpå spärrdörren, utan chans att ta sig loss på egen hand. Snacka om karma!

Bildkälla: Facebook/Mark Graves

Killen ska ha skrikit, pustat och stånkat. Dels på grund av den pinsamma situationen, dels för att det troligen gjorde väldigt ont. Alla vi män som någonsin fått en smäll mot penisen eller pungen vet att det kan leda till vansinniga smärtor.

Efter en kort stund fick mannen dock hjälp med att komma loss med assistans från både polis och anställda vid tunnelbaneföretaget. Många förbipasserande stannade till för att undersöka vad tusan det var som försiggick, men långt ifrån alla var villiga att visa sympati för tjuvåkaren.

Bildkälla: Facebook/Mark Graves

En man, vid namn Mark Graves, bestämde sig för att ta upp sin mobil och börja filma för att sedan ladda upp videon på internet. ”Den här killen försökte tjuvåka, men fastnade med sin mandom”, skrev han.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/od8Bzyy5LBU” /]

Samtidigt som ligisten hjälptes loss ropade en av åskådarna: ”Fixa fram lite smör. Smöra upp honom!” När mannen väl är fri kan man se hur han stöttar sig mot en av poliserna innan han kan stå stabilt på egen hand.

Tjuvåkaren passar dessutom på att ge en tack-kram till en förbipasserande som stannade vid platsen för att hjälpa till.

Se till att betala när ni reser kollektivt – då slipper man den här typen av pinsamheter! Dela nu om du håller med!