Spana in: Unika husvagnen gör braksuccé på nätet – när dörrarna öppnas förstår jag varför

Nu vankas det, äntligen, semestertider. Trots att det bara gått ett år sedan sist känns det som en evighet sedan man kunde vakna på morgonen och känna att dagen ligger helt vidöppen framför en.

Vill man gå upp och ta en morgonpromenad så är det bara att knata ut, vill man äta en långfrukost kan man börja duka upp eller så kan man helt enkelt lägga sig igen och bara somna om.

Sverige är ett underbart land att semestra i, framför allt om man väljer att campa. I varje stad finns en camping där man kan slå dank några dagar och träffa nya människor.

Att åka på husvagnssemester är riktig, svensk sommar för många. Det är ett förhållandevis prisvärt sätt att semestra på och man får se många nya spännande platser. Att kuska runt i Sverige innebär dessutom att man får se en väldigt skiftande natur, från rapsfälten i Skåne till bergen i norr.

Bland de mest kreativa husvagnar man sett

En husvagn kan såklart se ut lite hur som helst, men här är en av de mest kreativa man stött på.

Genierna bakom denna husvagn har alltså bytt ut karossen på husvagnen och lagt dit en bilkaross istället. Så utifrån ser det helt enkelt ut som en lite märklig bil.

Men på insidan är det en helt annan historia.

Fullt utrustad

Inuti är husvagnen verkligen olik alla andra husvagnar man tittat in i.

 

Husvagnen har allt man behöver på semestern – med en liten extra bonus som verkligen är pricken över i!

Exakt, under motorhuven finns en grill. Blir man inte populärast på campingen med den här uppfinningen så vet jag inte vad.

Oerhört stilrent.

Plats för hela gänget!

Vem skulle inte vilja åka runt i den här i sommar – vilken dröm!

Tryck nu på DELA-knappen så dina vänner också får spana in den här skönheten!