Studie: Personer som onanerar mycket har större chans att bli chefer

Att onanera då och då är nog något som de allra flesta vuxna ägnar sig åt, oavsett om man är i en relation eller inte.

Självklart är det inte fel att mysa lite för sig själv emellanåt. Snarare är det tvärtom. En orgasm, oavsett om den sker på egen hand eller i sällskap med någon annan, gör att kroppen slappnar av och man mår vanligtvis lite bättre.

Men att ens egen-njutande faktiskt kunde vara en karriärmöjlighet hade nog få av oss tänkt på – men faktum är att det är just så det ligger till.

Enligt en ny studie så har människor som onanerar mycket större chans att bli chefer än de som onanerar mindre, skriver The Mirror.

Presterar betydligt bättre på jobbet

Hur mycket man onanerar är kanske inget man diskuterar högt på kontoret. Man vet att nästan alla gör det emellanåt, men man pratar liksom inte om det.

Faktum är dock att man nu kan gissa sig till vilka som gillar att ha det skönt på egen hand – de är nämligen sannolikt chefer, enligt en ny studie. Undersökningen är utförd av reklambyrån Frac.tl där 1 012 personer fick svara på frågor om sina onanivanor och deras jobbsituation.

Resultatet visade att de som myser på egen hand mer än en gång i veckan presterar bättre på sina arbetsplatser än de som inte onanerar så ofta.

Bildkälla: Shutterstock

Tjänar också mer pengar

De som onanerar mycket har dessutom ofta högre positioner på arbetsplatsen.

Deltagarna som onanerar mycket har högre sannolikhet att anställas vid en rekryteringsprocess och de är också chefer i högre utsträckning”, skriver företaget i studien.

Stor-onanisterna tjänar i snitt 30 000 kronor mer per år.

Bildkälla: Shutterstock

Man blir med andra ord rikare om man passar på att njuta för sig själv mycket – det låter ju helt perfekt!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får en chans att bli chefer på sina arbetsplatser! Eller varför inte tagga en blivande chef i kommentarsfältet!