Forskare: Din penisstorlek påverkar hur mycket du tjänar – här är unika siffrorna

Spelar storleken någon roll? måste vara en av de mest ställda frågorna i världshistorien. Varje man är utrustad olika ”där nere” och hur stor eller liten penis man har säger ingenting om hur man är som älskare.

Däremot kan storleken på penisen påverkar andra aspekter i livet, som till exempel hur mycket pengar man tjänar i arbetslivet.

Det har en studie med närmare 1 000 män konstaterat, skriver The Sun.

Studien är utförd av sajten onbuy.com som saluför mängder av produkter, däribland sexleksaker. Sajten har frågat 997 män om hur stor snopp de har, vad de jobbar med och vad de tjänar.

Ju fler cm desto färre miljoner

Hur ligger det då till, växer lönen i samma takt som storleken på ens penis? Inte riktigt, enligt studiens resultat.

Resultaten visade att män med en penisstorlek på cirka åtta centimeter tjänar 58 000 pund per år, vilket motsvarar cirka 660 000 svenska kronor.

Män med större penis, runt 18-20 centimeter, tjänar i snitt 32 500 pund per år, vilket motsvarar 371 000 svenska kronor.

Här nedan är en graf där vänstra stapeln visar årsinkomst och bottenstapeln visar penisstorlek.

Bildkälla: OnBuy

Konstnärer mest välhängda

Hur ser penisstorleken ut över olika yrkesgrupper då? Studien visade att personer som jobbar som konstnärer har störst penisar, där svarade fem procent att de har 20 centimeter stor penis.

På andra plats hittar vi män med praktiska arbeten, där har 16 procent runt 18 centimeter och fyra procent runt 20 centimeter innanför kallingarna.

Bildkälla: OnBuy

Studien visade även att personer med en snittpenis på tio centimeter blir befordrade på jobbet i högst utsträckning, med 2.9 befordringar i snitt bland de som deltog i studien.

Bildkälla: OnBuy

Stämmer det här bra in på dig?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!