Svenska Jessica säljer jacka i annons på Facebook – då gör hon pinsamma nakentabben

Att köpa och sälja saker på nätet kan vara en hel vetenskap. Det ska gå rätt till utan att någon känner sig bedragen – och varan som utväxlas ska leva upp till förväntningarna.

Jag har själv använt Blocket en hel del i mina dagar och även om en hel del skummisar hört av sig på vissa annonser, så har det i stort fungerat väldigt bra. Jag har både sålt och hittat grejer på det här sättet.

Men som alltid när man är ute på nätet, så gäller det att vara försiktig. Du vill givetvis inte avslöja för mycket om dig själv, utan det gäller att hålla sig till det enskilda ändamålet och vad det kräver av dig.

Blir man för personlig kan det uppstå lite märkliga situationer!

Precis så blev det för en svensk tjej vid namn Jessica – som flera medier nu rapporterat om.

Som många andra så hade hon tröttnat på en av sina jackor. Då går den givetvis att sälja vidare på nätet – för att bara kasta kläder som hela och fina är ju dumt.

Visade för mycket

Jessica valde därför att lägga ut en annons i en ”köp- och säljgrupp” på Facebook. Jag gissar att flera av er är med i sådana här, där vem som helst kan lägga ut grejer till försäljning. Det funkar vanligtvis kanonbra!

Kvinnan på fotot har inget med Jessicas berättelse att göra. Bild: Pixabay.

Då Jessica använde sin mobil för att fota jackan hon ville få sålt, så lade sig bilderna i hennes privata album. Där fanns dock foton för helt andra ändamål – skulle det i alla fall visa sig. För när tjejen laddade upp bilderna på Facebook så råkade ett kort för mycket komma med.

En bild som hon nog inte önskade visa upp i just det här syftet…

Kolla ner till höger!

Facebook

Ja, Jessica laddade alltså upp två olika bilder på jackan – men det kom, av misstag, också med en nakenbild. Hon hade fotat sig själv i en spegel utan BH.

Kan hända den bästa

Troligtvis var den ämnad för en pojkvän eller så.

Nu blev den i stället tillgänglig för hela gruppen på Facebook och efter bara någon minut kom den första kommentaren:

Du har nog råkat få med ett kort för mycket”.

Strax därpå raderades dessutom bilden, så förhoppningsvis var det inte alltför många som hann bevittna Jessicas pinsamma tabbe. Som med allt sådant här, så kan det ju dock hända den bästa!

Jag fick mig i alla fall ett gott skratt åt den här lilla missen! Tryck nu på DELA om även du fnissade till, så kan du sätta ett leende på en kompis läppar i dag!