Förskoleläraren har tatuerat ögonen och tungan – barnen gråter när de ser honom i skolan

Förskoleläraren har tatuerat ögonen och tungan – barnen gråter när de ser honom i skolan

För många är ens utseende en direkt återspegling av ens personlighet. Man väljer helt enkelt att se ut och klä sig på ett sätt som ger ett intryck av vem man är som person.

Hur man nu väljer att göra det är självklart upp till var och en, och har man en extravagant personlighet så är det kanske inte konstigt om man väljer ett utseende och klädstil som sticker ut från mängden.

För fransmannen Sylvain Helaine har det inneburit att tatuera sig själv från topp till tå, han har till och med täckt ögonvitorna och tungan med bläck.

Det har också inneburit att Sylvain, som jobbar som förskolelärare, inte längre får ta hand om barn under sex år – hans utseende skrämmer nämligen de yngre barnen.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Gav barnen mardrömmar

Sylvain började tatuera sig som 27-åring. Sedan dess har det blivit cirka 460 ytterligare timmar under tatueringsnålen och 35-åringen har nu täckt större delen av sin kropp med diverse motiv.

Intresset för tatueringar har dock resulterat i att Sylvain inte längre får undervisa barn under sex år i den förskola han jobbar på, som ligger strax utanför Paris.

Detta efter att en förälder till ett barn som Sylvain inte undervisar klagat till skolan, då barnet i fråga haft mardrömmar efter att ha sett Sylvain i skolan.

Ett par månader senare fick Sylvain beskedet att han istället bara fick undervisa elever som var sex år eller äldre.

– Jag tycker det beslutet var rätt sorgligt, säger Sylvain till Reuters.

”Har inte varit problem”

Enligt Sylvain så skrämmer han inte barn han själv undervisar.

– Alla mina elever, inklusive deras föräldrar, är helt okej med mitt utseende eftersom de känner mig. Det är bara människor som ser mig på avstånd som tror det värsta, säger Sylvain till Reuters.

Trots att han inte längre får jobba med samma elever längre, vill inte Sylvain byta jobb. Han hoppas dessutom att hans utseende kan lära eleverna att inte döma andra människor på förhand.

– Jag är lärare, jag älskar mitt jobb. När eleverna blir vuxna kanske de blir mer öppensinnade än andra, säger Sylvain till Reuters.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen, och tänk på att hålla god ton i kommentarsfältet!