Ung kvinna drömmer om att bli ”en utomjording” – 2 år senare är hon helt blå och har horn i pannan

Som vuxen har man full rätt att göra vad man vill, så länge man håller sig inom lagens gränser förstås.

Man får klä sig som man vill och se ut exakt som man själv vill. Ens klädstil och utseende brukar ofta spegla ens personlighet.

För den engelska kvinnan Lhouraii Li innebär det att måla sig själv helt blå – hon är nämligen besatt av rymden och utomjordingar, skriver Ladbible.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Att ha en hobby eller ett särintresse är ingenting ovanligt. Vissa älskar att åka skidor, spela golf, samla frimärken eller att spela schack.

Lhouraii Li från engelska Bradford har rymden och utomjordingar som sitt intresse. Ett intresse som blivit en hel livsstil.

Vill ha helt blå hud

Lhouraii jobbar på en nagelsalong till vardags, men resten av hennes tid tillbringar hon helst helt blåmålad.

Hennes högsta önskan är att en dag kunna vara helt blå på permanent basis. Dock är hon allergisk mot tatueringar så hon håller till godo med kroppsmålarfärg för närvarande.

Intresset väcktes när hon såg filmen Det femte elementet för två år sedan, som utspelar sig i rymden och har en karaktär som är helt blå.

Inspirationen. Bildkälla: Youtube

”Känner mig hemma här”

Hemma har Lhouraii satt upp bilder på rymden för fönstren för att de bättre ska överensstämma med hennes drömvärld.

– Jag har alltid känt mig lite ensam och utanför vilket är väldigt jobbigt. Så den här lilla världen har jag skapat för att ha någonstans där jag känner mig hemma. När jag känner mig lite nere så känns det bättre när jag kan fantisera om att jag befinner mig på ett rymdskepp där allt är glatt. Det är samma sak med att vara blå, det är ett sätt för mig att känna mig som hemma, säger Lhouraii Li till Ladbible.

”Älskar blå hud”

Lhouraii Li tycker att allt blått är vackert och hyllar uttrycksfullheten i att våga vara sig själv.

– Om jag ser någon med blå hud tycker jag de är 10 gånger snyggare än alla andra, för jag älskar verkligen blå hud, säger Lhouraii Li till Ladbible och fortsätter.

– Folk som vågar vara sig själva och lever på sina egna villkor tycker jag är så vackert.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!