21-åringen är ”för snygg” för dejtingsajter – här är sexiga bilderna som får henne bortplockad

Ens utseende är ingenting man riktigt styr över, det är ju väldigt mycket upp till ens gener att bestämma. Självklart kan man träna, operera sig och försöka förändra sitt utseende så gott det går. Men själva grunden är svår att göra någonting åt, oavsett vad man gör.

När folk förändrar sitt utseende är det oftast för att de vill bli snyggare, enligt dem själva. Men för 21-åriga Luna Benna är det faktiskt tvärtom, hon önskar att hon var lite ”fulare”.

Den 21-åriga modellens utseende har nämligen fått henne utslängd från dejtingsajter för att hon, enligt henne själv, ”är för snygg.”

Luna Benna är en 21-årig modell från Florida i USA. Hon lever på sitt utseende, och har över en miljon följare på Instagram som dagligen får uppdateringar ur Lunas liv.

Men det är lättare sagt än gjort att vara modell år 2020 – Luna är nämligen för snygg.

”Får hot för att jag är så snygg”

Lunas utseende har gjort att många tjejer stjäl hennes bilder och utger sig för att vara henne, något som gjort det väldigt svårt för Luna.

– Då och då får jag hot för att jag är så snygg, och för att folk har blivit arga eftersom de tror att det är mig de pratar med när de i själva verket pratar med någon som stulit mina bilder, säger Luna till The Sun.

Utöver problem med folk som stjäl hennes bilder har Luna även fått många märkliga erbjudanden från olika män.

– Jag blev erbjuden semestrar, frierier och pengar bara för att träffas. Jag har aldrig gjort slag i saken dock, säger Luna till The Sun.

Blir raderad från dejtingsajter

Luna, som nu har en pojkvän, sökte tidigare kärleken på dejtingsajter, bland annat testade hon appen Tinder, men blev bortplockad därifrån för att appen trodde att hon var ett fejk-konto.

Idag har Luna en pojkvän, men problemen med folk som utger sig för att vara henne slutar inte.

– Det finns så otroligt många som utger sig för att vara jag att jag blev raderad nästan direkt. Jag har försökt kontakta dessa personer, men utan framgång. Jag får hela tiden påminna mig själv om att jag inte kan göra någonting åt det, det är helt enkelt bortom min kontroll, säger Luna till The Sun.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!