26-åringen har spenderat tusentals kronor på att likna en levande sexdocka: Se nu hennes färdiga förvandling

Idag lever vi i ett tidevarv där människor jämt och ständigt tycker sig ha rätt att tycka till om andra människors sätt att leva. Det kan gälla allt från vad folk jobbar med eller hur de röstar – till hur folk väljer att se ut. Så länge man är vuxen och inte skadar någon med det man gör så är det upp till var och en.

Folk som väljer att sticka ut idag löper stor risk för bland annat näthat, därför är det också extra modigt att våga vara sig själv till hundra procent just nu.

Anastasia Crimson, 26, är en av dessa människor. Hon drömmer om att se ut som en livs levande sexdocka, och har spenderat tusentals kronor på att förvandla sitt utseende.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Som ung var Anastasia Crimson tillbakadragen och gjorde inte mycket väsen av sig. Hon klädde sig ofta i mörka kläder för att inte sticka ut. Men ju äldre hon blev, desto mer kändes det som att hon saknade något.

”Behövde något mer intressant”

Till slut insåg 26-åringen från Kiev, Ukraina, att hon behövde förändra sitt utseende drastiskt för att bli lyckligare.

– Jag inser nu att jag var väldigt olycklig när jag var yngre. Det syns om man tittar på gamla foton av mig. Jag var ledsen, blyg och hade inget självförtroende. Jag kände att jag behövde något mer intressant, säger Anastasia till Daily Star.

Men Anastasia kommer från ganska enkla förhållanden, så det var inte helt enkelt att påbörja den efterlängtade förvandlingen.

”Alltid älskat porr”

Men när hennes mormor gick bort lämnade hon efter sig många värdefulla smycken som Anastasia fick ärva. Vid samma tidpunkt tog Anastasia examen inom IT, vilket gav hennes möjlighet att flytta hemifrån och börja förändra sitt utseende.

– Jag har alltid älskar porr och jag ville se ut som min egen sexfantasi. Som en porrstjärna med snygg kropp, långt blont hår, stora silikonbröst, läppar och rumpa, säger Anastasia till Daily Star.

Sammanlagt har Anastasia lagt cirka 50 000 kronor på sin kropp. Ingreppen innefattar bland annat läppförstoring, botox i panna, haka och käkar, samt en injektion i kindbenen.

Men Anastasia är inte färdig ännu. Hon vill förstora både bröst och rumpa samt skönhetsoperera sin vagina.

Allt för att se ut som en ”bimbo” med extrema kurvor.

”De får sexuell njutning av mig”

Idag trivs Anastasia med sitt eget utseende, trots att hon får en hel del näthat på grund av sitt utstickande utseende.

– Folk har alltid gnällt på mitt utseende, oavsett hur jag sett ut. Nu gör jag det jag gillar utan att bry mig om vad folk tycker och tänker. Många gillar att jag ser ut som en sexdocka och de får sexuell njutning av det. Jag känner mig självsäker och mäktig, säger Anastasia till Daily Star.

Oavsett vad man tycker om Anastasias utseende, så får man respektera hennes livsval.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!