Svenska Natasha vill ha världens största rumpa – nu svarar hon på massiva kritiken

Varenda människa får se ut exakt som den vill, anser jag. Andras utseenden ska vi inte ha en direkt åsikt om. Våra alla olikheter är en stor del i att världen är så otroligt färggrann och vacker som den är och vi måste faktiskt respektera den fria viljan. Den ska vi till och med värna om.

Vissa trivs ju med att vara ”en i mängden” medan andra föredrar att sticka ut lite mer. För att uppnå sitt drömutseende väljer somliga att plastikoperera sig. Jag tycker det är bra att alternativet finns, även om jag själv nog aldrig skulle göra det.

Det finns till och med de som gör omformandet av sina kroppar till en livsstil – och då kan det minst sagt få speciella följder. Göteborgstjejen Natasha Crown, 26, drömmer exempelvis om att få världens största rumpa och har nu blivit omskriven världen över för sin enorma bakdel.

Tidigare i år skrev vi om svenska Natasha vars livsmål är att få världens största rumpa. För att nå dit äter hon dagligen pizza, pasta och glass – samt 6 kilo av chokladpålägget Nutella varje månad. Då och då fettsuger hon sig och injicerar sedan överflödigt fett in i sina skinkor.

Den första operationen av det slaget gjorde hon redan som 20-årig, men är i dag 26. Natasha, som är från Göteborg, planerar nu en fjärde rumpoperation – trots att hennes bakdel redan mäter 180 centimeter i omkrets.

https://www.instagram.com/p/Bnezl2IA_kx/?hl=sv&taken-by=natasha_crown_official___

När glamour modellen går kan hon tydligt känna hur det skakar.

– Det gör mig sexig och kraftfull. Jag ska göra allt som krävs för att få den största rumpan i världen, har hon sagt enligt The Sun.

Nyligen var Natasha med i den brittiska TV-showen This Morning – och fick då svara på den kritik som riktats mot hennes livsstil.

Tjänar mycket pengar

Man tog bland annat upp att en kvinna för en tid sedan avled i samband med en rumpförstoring.

– Jag skulle inte säga att det är farligt eftersom det är mitt eget fett som jag sprutar in. Folk ska veta att jag motionerar dagligen för att behålla musklerna på rätt ställen. Jag äter inte bara – och jag känner mig hälsosam, sa Natasha.

https://www.instagram.com/p/BnYbmahA8yl/?hl=sv&taken-by=natasha_crown_official___

Göteborgaren har hundratusentals fans världen över och tjänar, enligt egen utsago, bra med pengar på det här. Det är dock inte vad som driver henne framåt.

– Jag bara älskar känslan av min jätterumpa. När jag går känner jag hur den vickar, vickar och vickar och jag blir kåt på mig själv. Det är den härligaste känslan!

Vad tycker du om Natashas livsmål? Är det knastigt, eller gör hon rätt som följer sin dröm? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarsfältet (håll god ton), eller dela vidare artikeln till dina vänner!