28-åringens udda hälsoknep: Solar vaginan – för att få mer energi

Det finns olika sätt för att bygga energi. Somliga tar promenader, andra vilar, en del förhåller sig till speciella dieter – men det finns också personer som väljer att sola sina underliv.

Nyligen skrev vi om Meagan som ofta blottar sitt anus för solen – för att minska trötthet och utmattning. Den amerikanska skådespelerskan Shailene Woodley har berättat att hon testat samma princip – men att hon fokuserar på just vaginan.

Shailene Woodley är kanske inte så känd för den svenska publiken – men borta i USA är det många som vet vem skådespelerskan är. Hon har bland annat varit med i serien Big Little Lies.

Wikimedia Commons

28-åringen lever ett liv som fokuserar mycket på hennes egen hälsa. I intervjuer med både Jimmy Kimmel och tidningen Into the Gloss från 2014 har hon berättat om sina tips för att må bättre.

Solar vaginan – för att få energi

Woodley nämnde bland annat att hon testat att äta lera för att rena sin kropp från metaller, hon har gjort eget schampo och samlat in sitt eget dricksvatten, skriver sajten UPI.

Det som rörde upp mest reaktioner var dock att filmstjärnan, enligt egen utsago, då och då solar sin vagina.

– Det bidrar med D-vitamin. Jag läste en artikel skriven av en herbalist som jag följde. Den handlade om jästinfektioner och genitala problem. Hon hävdade att det finns inget bättre än vitamin D. Om du känner du utmattad, gå ut i solen i någon timme och se hur mycket energi du får, sa Woodley.

Shutterstock

Sedan adderade hon något som kan vara extra intressant för oss svenskar.

– Om du lever på en plats med mycket mörker och långa vintrar, ta då chansen när solen väl tittar fram – sära på benen och få lite solsken.

Så känner du dig lite trött nu under årets mörka månader? Här är ett tips du kanske borde testa. Se nu till att DELA vidare det här viktiga knepet till dina vänner!