48-åringen har världens största rumpa – kan varken klä sig själv eller få plats i en vanlig bil: ”Älskar min kropp”

Vi ser alla olika ut, föds med skilda förutsättningar och är unika som personer.

Varje människa är vacker på sitt sätt och det är ofta kontrasterna ute i samhället som gör världen så färggrann som den faktiskt är.

Individer som sticker ut från det som många anser vara ”normalt” förtjänar givetvis vår fulla respekt – och en del har till och med gjort det till sin karriär att vara lite udda.

En sådan är Mikel Ruffinelli – kvinnan som har världens största rumpa.

Bild: Youtube/Reel Truth Documentaries

Mikel Ruffinelli bor på USA:s västkust med sina fyra barn och maken Reggie. Så långt är det inget som direkt sticker ut med hennes liv, men den här 48-åringen är faktiskt en världsrekordhållare.

Njuter av sin tillvaro

Med sina höfter som mäter cirka 2,5 meter i omkrets har hon störst bakdel på jorden. Det blir extra anmärkningsvärt då Mikels längd är 1,62 meter och midjemåttet ”bara” på strax över en meter.

Bild: Youtube/Reel Truth Documentaries

I dokumentärserien Reel Truth Documentaries berättar hon om sitt liv.

– Jag har en extrem fysik. Jag älskar mina kurvor, jag älskar mina höfter, jag älskar mina attribut, säger 48-åringen, som verkligen verkar njuta av sin tillvaro.

Bild: Youtube/Reel Truth Documentaries

Det råder heller inga tvivel om att hon trivs med sin gigantiska rumpa, även om den innebär en del utmaningar.

– Att ta på sig, ta av sig, sätta sig ner. Det är några, berättar 48-åringen.

Får inte plats i en vanlig bil

Hon livnär sig som främst hemmafru, livscoach och modell – men när fyrabarnsmamman på 190 kilo ska röra sig i familjens hus måste hon på flera ställen gå på sidan för att ta sig fram då korridorerna inte är tillräckligt breda för henne.

Bild: Youtube/Reel Truth Documentaries

Det går inte heller att stänga duschdörren – och Mikel, som sätter i sig omkring 5 000 kalorier om dagen, får inte plats i en vanlig bil.

– Jag har mina knep, säger hon glatt om problemen som kan uppstå.

Bild: Youtube/Reel Truth Documentaries

Som innehavare av världens största rumpa – en titel som en svensk kvinna utmanat om – är det alltid toaletter anpassade för personer med funktionsnedsättning som gäller.

Älskar sin enorma bakdel

Hon tar dessutom alltid med sig en speciell stol hemifrån då allmänna sittplatser inte alltid kan erbjuda den yta som hon behöver.

– Jag söker mig främst till ställen där jag får plats.

Bild: Youtube/Reel Truth Documentaries

Jag måste säga att det är underbart att Mikel är så glad som person och verkar trivas så bra med sitt liv. Hennes breda leende vittnar om en lycklig tillvaro. Det får i alla fall mig på bra humör – och den enorma bakdelen är det dessutom tydligt att hon älskar.

Bild: Youtube/Reel Truth Documentaries

Tryck nu på dela-knappen för att berätta vad du tycker!