Svenska Natasha, 26, vill ha världens största rumpa – äter kilovis av Nutella varje vecka

Alla människor får se ut precis som de vill. Andras utseenden eller kroppar tänker jag inte ha en åsikt om. Våra olikheter är en stor del i att världen är så färggrann och vacker som den är – och vi måste faktiskt respektera den fria viljan.

Vissa av oss trivs med att vara ”en i mängden” medan andra föredrar att sticka ut. För att uppnå sitt drömutseende väljer somliga att plastikoperera sig. Jag tycker det är bra att det alternativet finns, även om jag själv aldrig skulle göra det.

Det finns till och med de som gör justerandet och omformandet av sina kroppar till en livsstil – och då kan det minst sagt få speciella följder.

Svenska Natasha Crown, 26, drömmer exempelvis om att få världens största rumpa – och är nu omskriven världen över för sin helt enorma bakdel.

Den 26-åriga göteborgskan vill bli den kvinna i världen som har störst rumpa. För att uppnå sitt mål äter blondinen bland annat sex kilo Nutella – varje månad. Hennes kost består annars främst av pizza och pasta.

Bildkälla: Natasha Crown/Instagram

I och med sin dröm så tvingas hon att acceptera vissa hälsorisker och läkarna har tidigare varnat Natasha Crown för att hennes besatthet i längden kan bli farlig. Svenskan tycker dock att det är värt det – och väger i dag 133 kilo. Det krävs dock omkring 25 kilo till innan man kan omfördela fettet på hennes kropp.

”Det gör mig sexig”

Svenskan var 20 år när hon genomförde sin första plastikoperation. Sedan dess har hon förstorat sin rumpa hela tre gånger med sitt egna kroppsfett.

– Kanske lider jag av en störning vad gäller uppfattningen av min egen kropp, men jag känner inte att min rumpa är för stor. Jag vill definitivt att den blir ännu större, säger hon till tidningen The Sun.

– Redan när jag var tonåring och fick bröst och rumpa så älskade jag min kropp, berättar Natasha, vars bakdel i dag har en omkrets på 180 centimeter.

Bildkälla: Natasha Crown/Instagram

När 26-åringen går så känner hon tydligt hur den skakar.

– Det gör mig sexig och kraftfull. Jag ska göra allt som krävs för att få den största rumpan i världen.

https://www.instagram.com/p/BlOTjdeg-BG/?taken-by=natasha_crown_official___

Hon arbetar nu bland annat som modell och säljer gott om både bilder och videos till rumpfetischister. På sitt Instagram-konto, som har drygt 80 000 följare, kan man följa hennes resa mot drömrumpan.

Vad tycker du om Natashas mål? Är det knastigt, eller gör hon rätt som följer sin dröm? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare artikeln till dina vänner!