53-åriga mamman är beroende av sitt eget kiss – säger sig må bättre: ”Ibland smakar det champagne”

Idag är det populärt att prova många olika metoder för att förbättra sin hälsa. Det kan vara allt från att sluta äta kött, börja med yoga, träna mer eller meditera.

Många av de här metoderna som ska få en att må bättre känns ibland lite konstlade och man undrar om de verkligen funderar.

Men frågan är om inte 53-åriga amerikanska Carrie tagit det hela ett steg för långt. Hon använder nämligen sitt eget urin dagligen för att – enligt henne själv – må bättre.

– Ibland är det väldigt salt, ibland smakar det champagne, säger Carrie enligt The Sun.

De flesta av oss, för att inte säga alla, skulle nog rynka på näsan åt förslaget att dricka sitt eget kiss. men för Carrie, 53, är vardagsmat. Bokstavligt talat.

Bildkälla: Youtube

Enklare än att dricka vatten

För fyra år sedan fick Carrie diagnosen hudcancer. Men istället för traditionell medicinering så valde Carrie att börja medicinera genom att dricka sitt eget urin.

Sedan dess har det eskalerat. Idag använder Carrie sitt urin till att tvätta håret, borsta tänderna, skölja näsa och ögon – bland annat.

Bildkälla: Youtube

Carrie dricker ungefär fem glas av sitt urin om dagen, och tycker det går ned enklare än ett glas vanligt vatten.

– Jag gillar varmt kiss. Det luktar olika beroende på vad jag äter, idag smakar det lite olikt från när jag började för fyra år sedan. Ibland är det salt, ibland smakar det champagne, säger Carrie i ett klipp från tv-kanalen TLC där hon medverkat för att berätta om sitt udda beroende.

Kan inte sluta

Carries dotter Cassie är dock mer än skeptiskt till mammas nya hälsokur och vill att hon ska söka traditionell hjälp istället för urin-medicineringen.

Bildkälla: Youtube

Men Carrie vägrar, utan hävdar istället att hon är beroende av sitt eget urin framöver och att hon tappat tron på vanlig vård.

– Av det jag har kunnat läsa mig till så kommer jag att dö om jag slutar nu, säger Carrie i inslaget.

Här kan du se hela klippet, på engelska.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!