Amanda, 23, är sexuellt upphetsad – hela tiden: ”Inte kul”

Vi kan alla vara lite pilska då och då, men visste du att det finns en diagnos som innebär att du är kåt hela tiden? Det är väldigt få som har PGAD, persistent genital arousal disorder – men du kanske känner dig träffad?

Så är det i alla fall för 23-åriga Amanda McLaughlin från USA. Hon är helt enkelt för sexuellt upphetsad för att kunna jobba – och måste be sin make om att få ligga varenda dag, berättar hon i BBC:s dokumentär Living Differently.

Det var i 13-årdåldern som Amanda McLaughlin började märka att något var fel – och under puberteten så onanerade hon betydligt mer än en genomsnittlig tonåring. Familjen trodde först att hon var sexberoende, men i dag ångrar mamman att man inte tog dotterns problem på större allvar, säger hon i BBC:s dokumentär Living Differently.

Bildkälla: BBC Three

Till slut fick man reda på att Amanda hade PGAD, persistent genital arousal disorder, vilket ungefär kan översättas till ”ihållande genitalt upphetsningssyndrom”. Då blev det en lättnad – det fanns ju en rimlig förklaring till hennes oerhörda lust.

Symptomen innebär att man är upphetsad under längre perioder och att orgasmer inte får kåtheten att försvinna.

– Det är inte kul att vara sugen hela tiden. Det känns som att man ska få orgasm hela tiden och den känslan försvinner aldrig. Skulle du vilja ha stånd hela tiden? Jag skulle inte tro det, säger Amanda i dokumentären.

Hon äter flera olika mediciner för att minska de starka symtomen och växlar mellan att sitta på värmande och kylande kuddar. Den enorma lusten tar upp en stor del av 23-åringens liv.

Framöver hoppas Amanda, med ökad kontroll över sina sexuella begär, kunna jobba, skaffa barn och köra bil.

Känner du någon som kan lida av det här? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!