Amanda, 26, väger över 200 kilo – får betalt av främlingar för att äta fet skräpmat varje dag

26-åriga Amanda Faye bor på den amerikanska västkusten. Som ung tänkte hon mycket på sin kost, hälsa och vikt – och var hela tiden inriktad på att tappa några extra kilon.

Livsstilen skulle dock ta en plötslig vändning.

Numera väger hon över 200 kilo och trycker i sig cirka 10 000 kalorier om dagen.

Det hela har dock blivit till en lukrativ affärsverksamhet. Amanda tjänar nämligen pengar på att sända sina onyttiga måltider på nätet. De som betalar är män som går igång på att se när överviktiga kvinnor äter.

Feederism” är en sexuell fetisch som grundar sig i att ena partnern i en relation går igång på att göda den andra, som i sin tur tänder på att matas. Amanda Faye och hennes pojkvän har tagit sig an den här livsstilen fullt ut, skriver The Sun.

Kan leka med sin mage

Paret använder dessutom sin sexuella dragning till att tjäna pengar – genom att filma när den 26-åriga kvinnan äter ohälsosamma maträtter.

View this post on Instagram

Barbie 💖

A post shared by 🍒 Amanda Faye 🍒 (@mamahorker) on

Man lägger sedan upp klippen på nätet som främmande män då betalar för att komma åt.

Det händer också att hon får specifika förfrågningar om att konsumera en viss måltid.

– Det är många som vill se mig äta massor på en gång, eller att min pojkvän matar mig genom en slang så att jag får i mig mycket direkt. Ibland vill folk bara se mig leka med min mage eller att jag säga något speciellt, berättar Amanda för tidningen.

26-åringen har över 160 000 följare på Instagram där hon lägger upp bilder dels på sig själv, dels på vad hon planerar att sätta i sig.

Livnär sig på att äta skräpmat

Vanligtvis blir det cirka tre matklipp om dagen och hon tar upp emot 900 kronor i betalning om en man vill se henne äta. Den stora efterfrågan gör att amerikanskan inte behöver ha ett vanligt jobb.

Det är dock inte alla som uppskattar hennes närmast unika sysselsättning.

– Jag får de vanliga kommentarerna om att jag är fet, ser ut som en val och en del annat, men jag är positivt lagd och tar inte åt mig. På sin höjd lämnar jag en rolig kommentar som svar. I mina ögon är alla människor vackra på sitt eget unika sätt, säger Amanda.

”Nu älskar jag det…”

Att livnära sig på att vräka i sig onyttigheter som skräpmat och godsaker flera gånger om dagen får henne, enligt egen utsago, att må toppen både fysiskt och sexuellt.

– Jag var jätteblyg först, men allt eftersom så kände jag att det här verkligen är min grej och nu älskar jag det. Jag känner mig sexig, medger Amanda, som väger över 200 kilo.

Hon sätter i sig flera gånger mer än det rekommenderade kaloriintaget för en kvinna med hennes ålder, vikt och livssituation – men 26-åringen väljer att ignorera varningarna och trivs utmärkt med sin speciella tillvaro.

Även om det här inte låter sunt, så är det uppfriskande med människor som lever på sina helt egna villkor – och som struntar i vad omvärlden säger. Amanda verkar trots allt vara en stark kvinna som vet vad hon vill. Det måste man respektera.

Tryck nu på dela-knappen för att hylla de personer som vågar gå sin egen väg i livet!