Äntligen: Här är rumpkorken – som stoppar dina stinkande pruttar

Att prutta är något som vi alla gör emellanåt, det är helt naturligt och den av kroppens egen process för att må bra. Dock är det kutym hos de allra flesta av oss att inte släppa oss bland folk, eftersom doften kan vara allt annat än angenäm för den eller de som tvingas känna den.

Nej, att fisa är något man gör när man är själv eller i badrummet. Dock verkar det som att vissa människor har lite svårt med just detta och släpper väder lite varstans.

Nu kan man dock få bukt med sina – eller någon närståendes – illaluktande fisar, med hjälp av en Fart Stopper.

För en tid sedan skrev vi en artikel om piller som kan få ens fisar att lukta gott – och den gjorde stor succé bland er läsare. Ni verkar alla känna någon som gärna släpper väder bland folk – och här kommer nu nästa knep för att få stopp på pruttandet.

Stoppar stinkande pruttar

För en tid sedan släpptes produkten ”Fart Stoppers”. Det är en form av kork som man kör ner mellan skinkorna – och som då ska hindra ens stinkande fisar från att komma ut.

Bildkälla: Flickr

Stoppa brakskitarna med de här suveräna nitarna”, står det ungefär (på engelska) i produktbeskrivningen på sajten ebay.

Bildkälla: Ebay

Känner du någon som gärna släpper väder lite för ofta – ja, då kan det här vara den perfekta presenten. Att trycka ner en form av kork innanför byxlinningen låter kanske lite väl drastiskt, men det ska ju kommas ihåg att det här är lite av en skämtprodukt.

Ett riktigt kap

Nu existerar den ju visserligen på riktigt och blir din för blott 64 kronor. Sedan tillkommer fraktkostnad på 39 kr, men totalt sett landar kalaset alltså på strax över 100-lappen.

Bildkälla: Shutterstock

Så vad väntar du på? Jag kommer garanterat köpa en sådan här ”kork” till min kollega som drar av en fis lite för ofta och jag tror de flesta av oss känner till någon som verkligen kan behöva en sådan här.

Känner du någon som behöver en sådan här?

Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare den här ytterst viktiga nyheten till dina stinkande vänner!