Farmor lever på egna ”sexfilmer” till yngre män, tjänar 30 000 kr i månaden och älskar sitt liv

Farmor lever på egna ”sexfilmer” till yngre män, tjänar 30 000 kr i månaden och älskar sitt liv

Vad tänker du på när du hör ”porr-farmor”?

Kanske konstiga associationer, eventuellt får du upp märkliga bilder i huvudet – eller så tycker du det låter frisläppt och härligt.

Tammi Baltin, 60, tjänar cirka 30 000 kronor i månaden – på att spela in sexiga videos till yngre män. Ofta är fötterna involverade då många av hennes kunder har fotfetisch.

Tammi Baltin från Long Beach i Kalifornien i västra USA började jobba som modell för tre år sedan – efter att ett 20-årigt förhållande avslutades 2017.

Hon beslutade sig då för att testa det här med dejting-appar.

Kallar sig nu ”sexarbetare”

Den 60-åriga damen bombarderades direkt med snuskiga och sexuella meddelanden från olika män, så hon bestämde sig för att minsann använda läget till sin fördel.

Tammi, som nu beskriver sig själv som en ”sexarbetare”, har aldrig sett sig själv som attraktiv. Hon var tidigare i stället mycket medveten om hur omvärlden såg på henne.

– Det gjorde mig ledsen, säger hon, enligt Unilad.

Efter att en man som farmodern fått god kontakt med via en app sagt till henne att hennes speciella utseende – med tatueringar och färgat hår – var efterfrågad på internet, så valde hon att testa att sälja videos på sig själv i sexuella sammanhang.

Hon går nu under namnet ”Bluemynx” och har en trogen följarskara. De flesta är män mellan 18 och 35 år. En del är studenter, somliga gifta män.

Tammi säljer allt från naket till videos och bilder i underkläder. Många efterfrågar sådant som har med hennes fötter att göra.

Trivs med tillvaron

Tammi, som varit gift fyra gånger, har en vuxen son som hon inte pratar med – främst på grund av politiska och religiösa åsiktsskillnader.

https://www.instagram.com/p/B0Ml_oJFV_b/

Man skulle lite fördomsfullt kunna tro att 60-åringen mår dåligt av att jobba som ”sexarbetare”, men hon säger sig trivas otroligt bra med sin tillvaro.

– Jag har äntligen kontroll över mitt eget liv.

För en timmes ”show” framför datorn tar Tammi cirka 200 dollar – och hon hävdar sig dra in omkring 3 000 dollar i månaden. I svenska kronor blir det ungefär 30 000 kr.

Det är en bra bit över ingångslönen för till exempel en sjuksköterska eller polis.

Vad tycker du om hennes livsval? Gör Tammi rätt som gör det hon trivs med, eller är det knäppt? Dela gärna artikeln för att berätta om din åsikt!