Här är nya pungsvett-fria kalsongerna – med egen penis-ficka: ”Håller juvelerna torra och svala”

Här är nya pungsvett-fria kalsongerna – med egen penis-ficka: ”Håller juvelerna torra och svala”

Just nu råder det iskall vinter i vårt avlånga land, så svettiga sommardagar känns kanske avlägset att fundera på.

Men faktum är ju att en människokropp oftast är runt 37 grader varm, men mäns testiklar mår bäst när de får vara runt 34 grader, enligt 1177.

Därför kan det vara en god idé redan nu, trots rådande väderlag, att investera i ett par pungsvett-fria kalsonger. Det är både bekvämt och bra för fertiliteten!

Företaget bakom de revolutionerande kalsongerna heter JustWears och har utvecklat en ny typ av kalsonger, som håller hela könet svalt.

Bildkälla: JustWears

Penisen avskiljs från kulorna

Kalsongerna utlovar en svettfri dag, utan att pungen och penis klibbar fast i varandra. JustWears-kallingarna har nämligen en egen liten ficka för penisen, vilket håller den åtskild från pungen som inte blir överhettad.

Bildkälla: JustWears

På så vis får pungen lite mer utrymme och slipper bli varm. Det blir med andra ord lättare för pungen att hålla sina eftertraktade 34 grader.

”Håller juvelerna torra och svala” enligt hemsidan.

Bildkälla: JustWears

Det hela förklaras kanske enklast med den här bilden. De vänstra är vanliga kalsonger, och de högra är JustWears-kalsonger.

Bildkälla: JustWears

Kalsipperna är gjorda av ett material som utvinns ur bokträd och har ventilation på undersidan, allt för att hålla ens juveler vid rätt temperatur.

Bildkälla: JustWears

Träffades i Thailand

Företaget JustWears startades av killarna Alex och Yang, när de möttes på ett vandrarhem i Thailand, vilket av de män som varit där nog kan beskrivas som en pungsvettens högborg.

Båda två var rörande överens om att det borde finnas pungsvett-fria kalsonger.

Därefter samlade de in pengar via en kampanj på nätet – och gjorde sedan succé. Hittills har paret sålt över 65 000 svala kallingar världen över.

Bildkälla: JustWears

Ett par JustWears-kalsonger kostar ungefär 150 kronor, beroende på hur många man köper, och finns i flera utföranden. Det går att köpa dem här.

Kanske en perfekt present så här inför Alla hjärtans dag, eller hur?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får chansen att ha en svettfri pung!