Här är nya sexleksaken för män – som ger en ”explosiv kvinno-orgasm”

Idag finns det sexleksaker i alla former, storlekar och för alla tillfällen. Men majoriteten av alla sexleksaker är för kvinnor och deras njutning.

Det är dildos, vibratorer och analkulor i alla färger och storlekar man kan tänka sig. Visst kan män även använda analkulor, men främst är sexleksak-marknaden utformad för kvinnors njutning.

Sedan coronaviruset slog till världen över har försäljningen av sexleksaker skjutit i höjden. I och med att folk är hemma allt mer så blir det dels svårare att träffa någon att ha sex med och dels har man ju mer fritid att snuska loss på där hemma.

Men när det kommer till njutning för män så har de ofta varit utlämnade till sina egna händer, bokstavligt talat. Tills nu.

Företaget Arcwave har nu tagit fram en sexleksak för män, som ska ”omdefiniera den manliga orgasmen.”

Så fungerar nya sexleksaken

Sexleksaken, som fått namnet Ion, ska skänka njutning åt mannen genom lufttryck. Tanken är att man ska stoppa in sin snopp i apparaten och sedan få ”massage” via lufttryck som ska stimulera de känsligaste ställena på penis.

Bildkälla: Arcwave

Bland annat stimuleras frenulum, vilket är den känsliga punkten under ollonet.

Bildkälla: Arcwave

Enligt företaget själva så finns det lika många nervändar där som i en kvinnas klitoris, vilket ska ge mannen en ”explosiv, kvinno-orgasm.”

70 procent kände starkare orgasm

Produkten har under de två senaste åren testats av 100 olika män, varav 70 stycken sade att de upplevde en starkare orgasm med leksaken än vid vanlig onani.

Bildkälla: Arcwave

Enligt sajten Viral Thread så uppgav till och med vissa män att deras orgasm var ”överväldigande” och ”explosiv.”

– Vi går mot en ny gryning för manlig onani men också mot en mer modern maskulinitet som låter män återupptäcka sina egna kroppar och hur man njuter av dem. Vår innovativa teknik tar manlig njutning till en ny nivå, säger Tobias Zegenhagen, chef på Wow Tech som äger Arcwave, till Viral Thread.

Bildkälla: Arcwave

Enorm succé direkt

Försäljningen av Ion har börjat bra, och fått genomgående bra betyg hittills.

”Ion skapade en unik känsla som inte går att hitta någon annanstans” skriver en användare.

”Jag kunde fortsätta att stimulera mig själv efter att jag fått orgasm och kunde få en till orgasm direkt igen” skriver en annan tillfredsställt kund.

Vill man testa Ion och njuta som aldrig förr, om man ska tro recensionerna, så får man hosta upp 199 amerikanska dollar, vilket motsvarar ungefär 1 800 svenska kronor.

Bildkälla: Arcwave

Ion finns att köpa här.

Känner du någon kåt jäkel som skulle älska den här?

Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får chansen att njuta!