Här är pruttpillret – som ska få dina pruttar att dofta choklad och blomster

Vem man än är så pruttar vi alla då och då – det är fullt naturligt och inget att skämmas över även om man kanske inte gör det bland folk.

Givetvis vill man helst göra det på toaletten där stanken inte fyller ett helt rum med andra människor. En del brakskitar kan ju lukta hemskt, men emellanåt kan trycket inifrån också bli övermäktigt – och man måste bara få släppa ut den där gasen.

Nu har det dock kommit en lösning – som får dina pruttar att lukta gott. Det hävdar i alla fall tillverkaren.

Det är ett franskt företag som tagit fram ett piller som ska få dina fisar att lukta avsevärt mycket bättre än de vanligtvis gör.

För ska vi vara helt ärliga, så är det sällan som våra gaser inte stinker. Tänk då om de i stället kunde dofta choklad eller blommor.

Förvandlar pruttlukten

Tabletterna har tagits fram av uppfinnaren Christian Poincheval som bor i staden Gesbres och han hävdar, enligt Ladbible, att hans piller kan förvandla dina stinkande pruttars odör till betydligt trevligare dofter.

Bildkälla: Lutin Malin

Tänk om det här skulle fungera!

Poincheval ska ha arbetat med fis-tabletten sedan 2007 och företaget Lutin Malin hävdar att pillret är helt naturligt och därmed inte innehåller några medicinska eller fabriksframställda produkter. Det ska helt enkelt vara ett kosttillskott baserat på naturliga ingredienser.

Så mycket kostar pruttpillret

På företagets hemsida skriver man:

Fis-pillret är ett resultat av lång forskning. Våra produkter ska också bidra med en touch av humor. Våra många återkommande kunder är utan tvekan ett bevis på att det fungerar.

Bildkälla: Shutterstock

Om du nu vill ge den här uppfinningen ett försök, så är det bara att bege sig till Lutin Malins hemsida, eller besöka sajten Amazon.

Då kan man köpa en burk med 60 piller från under 20 pund, motsvarade cirka 200 kronor.

Det finns olika typer av dofter som dina fisar kan ta till sig. Ingefära, choklad och blommor är tre av dem.

Känner du någon som behöver de här pillren? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om det här!