Julia, 35, är världens mest flexibla kvinna

Något som alltid imponerat är personer som är otroligt viga. För att kunna gå ned i spagat eller böja sin kropp ordentligt krävs styrka, finess och balans, vilket är väldigt svårt att kombinera.

Speciellt imponerande blir det när man själv knappt kan böja sig ned för att plocka upp något från golvet utan att stöna till ordentligt.

Någon som kan böja sig lite hur som helst är Julia Zlata Gunthel. 35-åringen är världens mest flexibla kvinna, och får bland annat plats i en resväska.

Julia Gunthel är född i Kazakstan men flyttade till Tyskland som 16-åring. Det upptäcktes dock redan i tioårsåldern att Julia var överörlig, det vill säga att hon kunde böja sina leder nästan hur som helst.

– Jag kom hem från skolan och visade vad jag gjort under dagen, och min familj häpnade, säger Julia till Daily Mail.

Världsrekord

Julia innehar världsrekordet som världens mest flexibla kvinna.

Utöver att ha gener som förutsätter denna flexibilitet så tränar Julia fem timmar om dagen för att bibehålla sin rörlighet.

Julias flexande har utöver världsrekordet gett henne jobb som modell och skådespelerska över hela världen.

– Det är jätteroligt att resa runt och få vara kreativ, säger Julia till Daily Mail.

Fått ge ut egen kalender

Trots att Julia är 176 centimeter lång och nu 35 år gammal så är hon fortfarande lika rörlig och har inga planer på att sluta.

– Jag skulle älska att få göra det här när jag är 70 också, det finns många som gör detta och är i 60-årsåldern, vilket jag verkligen hoppas på, säger Julia till Daily Mail.

Oavsett om man tycker det är roligt eller obehagligt så är det i sanning imponerande.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!