Malcolm, 45, har haft sin penis på armen i fyra år: ”Den är 5 cm längre än min gamla”

Malcolm Macdonald, 45, är den första i världen som fått en ny penis – på sin arm.

För flera år sedan drabbades Malcolm av en ovanlig blodsjukdom som fick honom att, år 2014, förlora sin penis. Men tack vare teknologins framfart har läkarna nu lyckats återskapa en penis, som får växa på Malcolms vänsterarm.

Han nya penis är till och med fem centimeter längre än hans förra.

– När jag såg den på armen första gången var jag så stolt. Jag har döpt den till Jimmy, säger Malcolm till The Sun.

Det hela började som en blodsjukdom.

– Jag hade kämpat i flera år mot en infektion men hade ingen aning om vad om kunde hända. Det spred sig till mina fingrar och tår. När jag såg min penis bli svart kändes det om en skräckfilm, jag hade total panik, säger Malcolm till The Sun.

Fick träffa ”penismästaren”

Att förlora sin penis gjorde att Malcolm förlorade mycket hopp. Han började dricka allt mer och slutade träffa sin familj och sina vänner.

Men allt vände när han fick träffa David Ralph, professor och expert på penis-rekonstruktioner vid London’s University College Hospital.

David Ralph förklarade för Malcolm hur de kunde återskapa en penis och att det skulle ta två år, vilket gladde Malcolm något enormt.

Tillsammans med kirurgerna diskuterade de fram hur den nya penisen skulle se ut, Malcolm bad då om att läkarna skulle lägga till ytterligare fem centimeter.

– De lyssnade på mig och på hur jag ville ha det, vilket var helt otroligt. Det är inte alla som kan säga att de har en designerpenis, säger Malcolm till The Sun.

Bildkälla: Youtube

Fick växa på vänsterarmen

Hur bygger man då en ny penis?

Till att börja med så tog läkarna en bit av en blodådra från benet och hud från armen, då den huden känns mest som en penis.

Därefter skapade läkarna ett urinrör och en liten pump, som gör att Malcolm kan gå på toaletten samt få erektion.

Därefter fästes den på armen, där den fått växa naturligt.

Fått vänta länge

Proceduren var från början tänkt att ta två år, men Malcolms hälsa var inte tillräckligt bra för att fästa penisen så operationen sköts upp.

Därefter sköts operationen upp ytterligare en gång 2019, då läkarna var för få på dagen då operationen skulle ske.

Operationen sköts då upp till april i år, men då kom coronaviruset och satte världen i karantän. Nu hoppas både Malcolm och läkarna på att kunna slutföra allting i slutet av året.

– Det känns som att den vilar en förbannelse över den är operationen ibland, säger Malcolm till The Sun.

Bildkälla: Youtube

Kan se humorn i det

Allt som Malcolm fått gå igenom kunde ha gjort honom väldigt dyster, men själv kan han se det roliga i att ha en snopp dinglandes från armen.

– Det är ju helt galet att ha en penis på armen, inte ens jag är van vid det, säger Malcolm till The Sun.

Malcolm har aldrig kortärmat på sig men ibland syns ”bulan” och då får han förklara.

Bildkälla: Youtube

– Folk frågar mig på puben och de skojar om det. Men jag ser ju också det roliga i det, det är ju knappast varje dag man möter någon med en penis på armen. Det ser märkligt ut, men det är min chans till ett normalt liv, säger Malcolm till The Sun.

Här kan du se inslaget i The Sun.

Vilken krigare Malcolm är! Tryck på DELA-knappen för att hylla hans kämparglöd!