Nya ”trenden” för att få mycket större penis – utan jobbiga läkarbesök eller dyra produkter

En ändlös diskussion som alltid är på tapeten är den om storleken på penis. Spelar storleken roll? Om ja, varför? Om nej, varför inte?

Vad man föredrar varierar naturligtvis från person till person, så det går inte riktigt att fastslå vad som är bäst.

De flesta män nöjer sig dock med vad de har innanför kallingarna, det är liksom så man är skapt och inte så mycket att göra något åt.

Men det finns vissa metoder för att få större snopp, bland annat trenden ”jelqing” – men läkarna varnar nu för denna metod.

Att ha komplex över att ens penis är för liten är såklart aldrig kul, men man ska vara försiktig med vilka åtgärder man vidtar för att göra den större.

Dra i snoppen så mycket det går

En trend som påstås kunna göra snoppen en storlek större kallas för ”jelqing” som helt enkelt går ut på att man ska dra i snoppen.

Det hela rör sig om olika ”stretchövningar” där man ska dra i penisen i ungefär 20 minuter. Detta ska då, enligt de som hakat på trenden, göra blodkärlen i penis större, vilket i sin tur gör att penisen fylls med mer blod och blir större.

Den andra ”fördelen” sägs vara att små, små bristningar i vävnaden av att dra i snoppen, och att de nya cellerna gör penisen större.

Men läkarna är av en annan åsikt.

Bildkälla: Wikipedia

Kan skada penisen svårt

Allting går att töja med tid, enligt läkaren och urologen Paul Turek. Men att skada kärlen i penisen kan också ge upphov till skador, då man måste applicera tryck under flera månaders tid.

Vilket i sin tur kan ge skador på blodkärlen, svårigheter att få full erektion, ärrbildning och att penisen blir böjd när den läker ihop.

– Det är slöseri med tid. Det är smärtsamt och det tar upp till ett år innan man skulle kunna märka skillnad, både storleksmässigt och bieffekts-mässigt, säger urologen Jamin Brahmbhatt, till Daily Mail.

– Det blir för mycket kraft som appliceras på penis. Det är som att trycka på sina tänder flera minuter om dagen, istället för att skaffa tandställning, säger Paul Turek till Mens Health.

Bäst är att acceptera sin storlek och vara nöjd med den!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen!