Polisen får tips om ”skum aktivitet” och stormar ensligt hus – pissiga jättefyndet går till historien

Poliser får se, uppleva och höra mycket. Det är inte alltid som det är speciellt trevliga händelser de får ta sig an i jobbet, men det hör dessvärre till – och är en del av deras vardag.

Om det är någon yrkeskår som får för lite beröm, så menar i alla fall jag att det nog är poliser och vårdpersonal.

Man kan verkligen känns empati för konstaplarna i Newtown som stormade ett ensligt hus efter misstanke om ”skum aktivitet” på platsen. Det pissiga fyndet man gjorde går sannerligen till historien.

Ja, polisen i staden Newtown fick en dag in ett tips om att det eventuellt föregick något skumt i ett nedgånget gammalt hus. Man begav sig därför dit för att undersöka det hela, men ingen kom till dörren.

Kände lukt av ammoniak

Därför fick man ta sig in på egen hand – men på insidan märkte man direkt att något var lurt.

Bild: Newsfix

Poliserna kände en enormt stark lukt av ammoniak och snart hittade man 200–300 behållare innehållande någon form av vätska, skriver WTNH. Man misstänkte att det hade med knarkhandel att göra och kallade därför dit narkotikapolisen.

Det visade sig dock handla om flera hundra liter urin. Varje behållare rymde upp till 4 liter.

Togs till ett reningsverk

Enligt polisen kommer det troligen från husets ägare.

– Det utgjorde en klar hälsorisk och därför var vi tvungna att ta hand om innehållet, säger Dennis Schein från den lokala Hälsovårdsmyndigheten, enligt WTNH.

Urinen togs därför till ett reningsverk – en process som husägaren får betala för. Det sved säkert med tanke på att han verkat spara i flera år.

Vilken pissig historia! Hoppas att poliserna återhämtade sig snabbt, men jag kan inte låta bli att fnissa åt galenskapen! Tryck nu på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett skratt i dag!