11 nya riktigt dåliga tips som garanterat kommer få dig att skratta

Lifehacks är tips och tricks för att göra livet enklare. Det kan vara så enkla saker som att använda en kattstrypare för att samla ihop kablarna till att skala ägg under vatten för att det är enklare.

Nätet svämmar bokstavligen över med praktiska tips för den som vill leva ett enklare liv.

Men på senare tiden har det också kommit en motreaktion. Människor har börjar samla parodier på lifehacks. Ett gäng kreativa men totalt värdelösa tips som egentligen bara är bra för en sak – ett gott skratt.

Kolla in listan på dåliga tips här under och dela gärna med dig av artikeln så dina vänner också kan få ett lite lättare liv :p

1. Är du trött på att koka vatten varje gång du ska göra pasta? Börja veckan med att koka upp några liter vatten och frys in så är det redo till senare!

2. Känner du dig utanför när dina kompisar är ute och röker? Börja bära runt ett paket tomtebloss istället. Då har du en anledning att gå ut och fråga om en tändare och umgås en stund.

3. Släng inte gamla dockhuvuden, du kan återanvända dem som nattlampor till dina barn…

4. Ägg är som alla vet jättenyttigt och borde vara en del av alla balanserade dieter. Gillar du inte smaken? Då finns det ett enkelt trick, blanda äggen med kakao, smör, socker och mjöl och stoppa in i ugnen i 30  minuter.

5. Om du sover till lunch behöver du bara betala för två mål mat om dagen, lunch och middag!

6. Har batterierna dött i din brandvarnare? Inget problem, ställ fram en påse micopoppcorn. När du hör att popcornet poppar så vet du att det brinner. Då är det bara springa ut till säkerhet, och glöm inte att plocka med dig popcornen så du har ett snacks.

7. Använd en levande orm för att mäta upp den perfekta mängden pasta

8. Känner du lukten av gas hemma? Tänd en tändsticka i varje rum hemma till ljudet av en explosion avslöjar vart läckan är.

9. När du ska skära upp en bagel, stick fingret genom hålet för att stabilisera brödet.

10. Om din bil låter konstigt, dra bara upp bilradion tills ljudet inte hörs mer.

11. Om du snabbt vill bli av med rynkor så bli biten av en skallerorm!

 

Har du någon vän som skulle kunna dra nytta av tipsen ovan? Tveka inte på att dela med dig av artikeln i så fall!