21 bilder: Konstnären målar om stenar till ursöta små djur – och det är omöjligt att inte bli imponerad

21 bilder: Konstnären målar om stenar till ursöta små djur – och det är omöjligt att inte bli imponerad

Åt vilket håll man än vänder blicken i vår vackra värld, så finns det konst att se.

En del kan verka konstig, svårbegriplig eller udda – men det är också det som gör att det finns något som passar alla. Även om konst, målningar, skulpturer och sådant inte är ett stort intresse för varenda en, så går det faktiskt alltid att fascineras av vad som går att skapa.

Många konstnärer lyckas få fram mycket av lite. En sådan är japanskan Akie Nakasta. När hon tittar på en liten sten, så ser hon inte bara en grå, hårt klump – utan snarare en fin möjlighet att göra något ännu vackrare av den.

Sedan en tid har hon därför gjort sig känd på nätet för att med imponerande målningshantverk förvandla stenar till små djur. Det kan låta märkligt, men du kommer garanterat förstå av fotona här nedanför. Hennes skapelser är ursöta och det är omöjligt att inte imponeras.

Jag kan sitta och kolla på de här bilderna i timtal – och känner att jag måste få tag i någon av de här gulliga små konstverken. Även om jag vanligtvis har lite svårt för att ta till mig sådant här, så måste jag erkänna att det här nästan fick mig att trilla av stolen.

Nu har vi därför samlat 21 av Akie Nakastas sötaste stenar – som blivit djur!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Riktigt imponerande och otroligt gulligt! Tycker du också att den här konstnären är duktig? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner kan få se det här!