Bildlista: 10 reklamer som blev helt fel när bildörren öppnades

Bildlista: 10 reklamer som blev helt fel när bildörren öppnades

Nästan alla företag gör reklam på något sätt. Det kan handla om att man försöker synas på internet, genom planscher på stan eller i olika tidningar. Många firmor väljer dessutom att ha namn, nummer och annan viktig information på sina fordon.

När det gäller marknadsföring så är det alltid bäst att vara noggrann. Man vill ju inte förmedla en pinsam eller felaktig bild av företaget. Så det gäller att ha koll på läget när budskap och reklam ska basuneras ut.

Men som med allt annat i världen så kan det emellanåt bli lite tokigt. Därför har vi här samlat 10 klockrena exempel på när det blev riktigt fel i samband med att en bildörr öppnades.

Budskapet blev helt enkelt inte alls vad företaget från början hade tänkt sig. Jag ska vara ärlig och säga att jag låg dubbelvikt av skratt!

1. Nej, företaget heter inte Penis…

Bildkälla: imgur

2. Det här låter väldigt misstänksamt – för nej, de sysslar inte med proktologi…

3. ”Träna på dina mord…”

Bildkälla: reddit

4. ”Kort och gott – vi suger!”

Bildkälla: boredoanda

5. Alla kanske inte vet vad ”fisting” är, men ni som vet … ja, ni fattar nog att man ska vara en riktig våghals för att gå in i den där bilen.

Bildkälla: reddit

6. Porrturisterna…

Bildkälla: boredpanda

7. ”Mike är hård…”

Bildkälla: reddit

8. Rövdoktorerna – vi fixar dina … rutor.

Bildkälla: reddit

9. Oj då…

Bildkälla: reddit

10. Haha! Nej, detta är inte kommunistkyrkan…

Bildkälla: boredpanda

Vilken var din favorit bland dessa bilderna? Var inte blyg nu, tryck på dela-knappen om du drog på smilbanden, så kan du skänka lite skratt till dina vänner!