Make tar bild varje gång han och frun åker bil, då avslöjas detalj som får hela nätet att skratta

Att bila långa sträckor är något av det absolut mysigaste jag vet. När man liksom verkligen sätter sig tillrätta, kan diskutera allt mellan himmel och jord, dricka kaffe, köra frågesport och ha det allmänt trevligt.

Som förare är det viktigt att ha någon bredvid som håller en underhållen, eller i alla fall pigg och alert bakom ratten. Det blir som en assistent som kan öppna ens vattenflaskor eller läsa kartan.

Det kan dock bli riktigt kämpigt om man bara är två i bilen under långa bilfärder och personen i passagerarsätet är en sådan där tröttis som kan sova precis var eller hur som helst.

Det känns nästan som att det finns två sorters människor på så vis. Dels de som kan somna om de så befunnit sig i en flygplansmotor, dels de som måste ha en säng i ett helmörkt rum.

Nåväl, Reddit-användaren MrMagoo21 och hans fru åker då och då på bilresor tillsammans. De har varit ett par i flera år och nästan varje gång är det han som sitter bakom ratten.

Frun, som då ska agera assistent i passagerarsätet … gör faktiskt inget superjobb.

Total igenkänning

Maken har sammanställt ett stort antal bilder från deras åkturer tillsammans – och på varenda en har frun slocknat i sätet bredvid. Hans foton har nu fått hela nätet att skratta. För många verkar det vara total igenkänning – att sova i bilar är tydligen exceptionellt populärt!

Kolla in bilderna nedan! Jag kunde inte låta bli att dra på smilbanden!

Bildkälla (samtliga): reddit

Har du också erfarenhet av att ha rest med en sådan hör tröttis, eller är du en själv? Dela nu gärna med oss andra!