Läkarna avslöjar: Här är de 5 konstigaste sexskadorna patienter sökt hjälp för någonsin

Allt som är kul är farligt brukar det heta och sex är inget undantag.

Sajten Men’s Health har samlat historier från riktiga läkare och akutpersonal som berättar om de konstigaste sexskadorna patienter har sökt vård för.

Håll i hatten mina vänner för nu blir det åka av.

 

1. Starkmat och oralsex

Vi har nog de flesta av oss en kompis med en historia om någon som ska gå ner på sin partner men råkar ha ätit stark mat så upplevelsen blev allt annat än vad man hoppats på.

Men en läkare berättar om en patient som tog steget längre. Patientens man hade ätit väldigt stark mat och sedan känts sig så pass het att han ville ge sin fru en ”speciell kyss”.

Problemet var att såsen han ätit var så stark att den lämnade lindriga brännskador i underlivet på frun. Hon var tvungen att söka hjälp men som tur var läkte skadorna av sig själv med tiden.

Men aj!

2. Potatislandet

Och om du har en vän som är läkare har han eller hon absolut en historia om någon som kommit in och ”ramlat på något som fastnat i rumpan” – det är aldrig medvetet att stoppa n den…

En av läkarna Men’s Health partat med berättar om en speciell patient som hade en fäbless för stoppa upp saker där solen inte skiner. Han minns speciellt en gång då en rosa boll fastnat där inne och en annan gång en hel rå potatis.

3. Bruten penis

En man kom in på akuten med sin fru och hade en fraktur i sin penis. Själv påstod han att han hade sprungit in i en stolpe. Läkaren som tog emot dem anade oråd och bad frun gå ut från rummet en stund.

Mannen erkände då att han brutit sin penis under ett samlag med en prostituerad. Mannen återhämtade sig till slut helt från skadorna – och frun fick aldrig reda på sanningen.

4. Tandställningstrubbel

En student kom till läkaren med mycket svullen penis. Efter lite om och men berättade studenten att en annan student hade utfört oralsex på honom.

Under akten hade tandställningen rivit upp ett sår. Såret hade sedan blivit infekterat av matrester och smuts från tandställningen. Som tur var blev mannen helt återställd efter en antibiotikakur.

5. Bröllopsringen

En läkare berättar om en man i 60-årsåldern som gett sig ut på internet och hittat ett knep för att få bättre stånd – att sätta en ring runt penisen. Tyvärr använda han den enda ringen som han hade tillgänglig och det råkade vara hans vigselring.

När mannen fick erektion fastande blodet på andra sidan ringen och ringen gick inte att ta av. Som tur var kunde läkarna såga bort ringen, försiktigt, försiktigt, och mannen fick rådet att ta viagra nästa gång.

Känner du någon som kommer få ett leende på läpparna av den här artikeln dela gärna den vidare till dina vänner på Facebook!