Lista: 13 misstag killar som aldrig får ligga gör – som de inte förstår är fel

Vi känner alla någon som aldrig lyckas få till det, men som kväll efter kväll står där och inte förstår varför. Han är ju snäll, har god ekonomi och välkammat hår – men kvinnorna verkar inte alls falla för hans ”charm”.

Men nästan alla har säkert varit i en period när man har lite extra svårt att attrahera det andra könet. Det vill sig liksom inte. Raggningsförsöken rinner ut i sanden och självförtroendet bara går neråt. Till slut vänder det oftast – men dessvärre inte för alla.

Framför allt en del män har så gott som alltid svårt med damerna – och tro mig, det finns anledningar till det. Tjejer går inte bara på utseende och en stor plånbok, även om en del killar gärna vill få det till det.

Därför har vi här samlat 13 misstag som vissa killar begår, som gör att de aldrig får ligga.

1. Du klarar inte av att dölja att det nu var väldigt länge sedan du fick till det senast. Att vara alltför desperat är ungefär lika sexigt som bruna sockor i sandaler.

2. Du har inte bara raggat på både hennes kompisar, utan även de 3 tjejerna vid bordet bredvid. Att just den här damen är ditt femtioelfte mål den här kvällen, sådant märks.

3. Ni har det jättetrevligt, du har kanske bjudit på en drink eller två. Utan att du ens tänker på det själv börjar du snart utstråla samma sak som du börjat tänka: ”Det här är nog klart nu!”

4. Du börjar prata om ett ex. Ska du inte ta upp dina hemorrojder också?

5. Du håller på med annat, som din mobil, samtidigt som ni för ett samtal. Hallå?! Lite jäkla uppmärksamhet krävs faktiskt.

6. Du är ”alkoholmodig”. Ni har utbytt blickar under större delen av kvällen, men först efter 6 öl och 2 groggar vågar du stappla fram. Nu är blicken inte lika fokuserad längre.

Nummer 12 är ingen bra idé

7. Du försöker lite för mycket. Att låsa blicken i den du pratar med är sällan något bra tips. Det är snarare obehagligt. Var lite avslappnad!

8. Du lägger inte märkte till detaljer. När du frågar vad hon jobbar med för tredje gången är du ännu mer körd än när du frågade om det för andra gången. Samma sak gäller namn, ålder och var personen i fråga bor. Bland annat.

9. Du är bara intresserad av att prata med dig själv.

10. Du har gått direkt från jobbet ut på en ”after work” och vidare till krogen – och du har helt glömt bort att det var typ 15 timmar sedan du borstade tänderna senast.

11. Du tror att en smart väg att gå är att ”dansa in i” henne lite sådär halvsmidigt. Nej, ditt usla försök genomskådas och trakasserier är inte direkt rätt väg att gå.

12. Du får slut på samtalsämnen, drabbas av panik och drar till med ”Vi ska inte gå hem till mig?” alldeles för tidigt.

13. Det har inte alls gått bra med damerna den senaste tiden och därför tar du den här listan lite väl bokstavligt – och hamnar åter på punkt 7: Du försöker lite för mycket!

Visa nu lite välvilja och tryck på dela-knappen för att sprida den här listan vidare till alla osäkra män där ute!