Nya bilder: Knubbig kvinna återskapar kändisarnas lyxiga foton – nu hyllas hon av miljoner

På senare tid har det blivit allt mer populärt att klä upp sig för att efterlikna kändisar. Det kan i längden dock bli ganska så dyrt – och då måste man hitta sätt för att ta sig runt den problematiken.

Vi har tidigare skrivit om småbarnsmamman Celeste Barber som på ett klockrent och humoristiskt sätt härmar världsstjärnors bilder på nätet.

Sine Benjaphorn är en 22-årig student från Thailand. Hon har en stor passion för både utklädnad och mat. Därför bestämde hon sig för att försöka kombinera de två intressena.

– Jag älskar att äta, så jag tänkte att det kunde bli en del av mina dräkter och kostymer. Det är jätteroligt att göra det här. Jag och mina släktingar äter upp allt efteråt, säger hon till sajten Boredpanda.

Resultaten är dessutom häpnadsväckande! Färgerna och formerna från frukter, grönsaker och annat skapar otroliga förklädnader som Sine efter tillverkningen fotograferas i. Bland de hon försökt efterlikna med sina matutstyrslar finns exempelvis världsstjärnan Rihanna och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un.

Det hela är dessutom en del av att 22-åringen vill marknadsföra sin butik som säljer kläder för knubbiga kvinnor – en så kallad ”plus size”-affär. Alla produkterna är designade och skapade av henne själv.

Kolla nu nedan in 10 av Sines mest klockrena tolkningar av kändisars i många fall lyxiga foton! Det hela är både imponerande och väldigt roligt! Snacka om att bjuda på sig själv och att skänka omvärlden gratis leenden! Inte konstigt att hon nu hyllas av miljontals!

1. Lika som bär!

2. Utklädd i chips!

3. En snygg salladsklänning…

4. Någon är sjöjungfrun … frågan är vem!

5. Rihanna i köttversion…

6. Stiligt!

7. Så länge den rätta viljan finns så kan alla efterliknas!

8. Haha! Underbart!

9. Det här var ju faktiskt väldigt likt – imponerande!

10. Haha! Mikrofoner – som grillspätt! Det är nog bäst att Kim Jong-Un inte får se det här…

Bildkälla (samtliga): Instagram / framsook_lek_lek

Visst är det underbart när man har självdistans och vågar visa upp att allt på nätet inte måste vara lyxigt och perfekt?! Tryck på dela-knappen om du håller med för att sprida detta viktiga och härliga budskap!