20-åring ska använda brun-utan-sol – blev grön över halva kroppen: ”Började kalla mig Hulken”

Många av oss tycker om att se solkyssta ut – och framför allt under sommaren är det ju populärt att ligga på exempelvis stranden och pressa för att få till en snygg bränna.

Även under årets lite mörkare perioder går det ju dock numera att se solbränd ut med hjälp av brun-utan-sol. Jag använder själv aldrig den typen av produkter, utan tycker att det helt naturliga är finast – men jag förstår verkligen varför det blivit populärt.

Det är klart att man mår bättre av att känna sig lite extra fräsch.

Danni Bruce är en 20-åring från Nottingham i England. Hon har regelbundet, under de 4 senaste åren, använt sig av brun-utan-sol för att även under årets lite gråare perioder kunna stoltsera med en lite brunare hy.

Vanligtvis är det inga problem – och hon är ju rutinerad vid det här laget.

Danni Bruce

Men när Danni härom dagen skulle applicera ett nytt lager, så gick något extremt fel. Hon gjorde precis som vanligt och enligt instruktionerna, men 5 minuter senare chockades 20-åringen av resultatet.

Då hade plötsligt hennes hud blivit helt grön. Något hade helt enkelt gått väldigt snett.

Danni Bruce

– Jag fick en panikattack. Jag såg mig själv i spegeln och såg att jag var grön över hela bröstet, säger hon till tidningen Mirror.

Danni Bruce

Men i stället för att deppa ihop totalt bestämde sig Danni för att ha lite roligt åt det så oväntade resultatet. Hon tog därför ett par bilder på sin gröna hud som hon sedan la upp på Facebook.

Danni Bruce

– Folk började kalla mig prinsessan Fiona från filmen ”Shrek” och ”Hulken”. Det var faktiskt väldigt roligt, berättar 20-åringen.

Danni Bruce

Trots att det hela nu är något som hon mest skrattar åt, så är det en sak Danni är helt säker på.

– Jag kommer absolut inte att lämna mitt hem så här.

Danni Bruce

Hennes inlägg på Facebook har fått över 15 000 reaktioner. Företaget bakom produkten har dock valt att inte kommentera det inträffade. Varför det blev som det blev förblir därför lite oklart.

Danni Bruce

Jag tycker i alla fall att Danni är riktigt härlig som bjuder på sig själv på det här viset! Tryck nu på DELA-knappen här nedanför om du håller med! Eller tagga en vän som också älskar brun-utan-sol!