3-åring hjälper till när mamma ska föda barn, flickans avslöjande efteråt får alla att gapskratta

3-åring hjälper till när mamma ska föda barn, flickans avslöjande efteråt får alla att gapskratta

Genom åren har man fått höra många berättelser om charmiga ungar som antingen agerat hjältar eller bara varit roliga genom att komma med oväntade eller snillrika kommentarer.

Det sistnämnda är givetvis en stor del av barns charm och man har sällan tråkigt om det befinner sig en liten kille eller tjej i huset. De har en tendens att kunna hitta på både det ena och det andra.

Kolla bara in den här historien om en liten 3-årig flicka som hjälpte till när mamma skulle föda barn! Sista raden är helt otrolig. Om det här hänt på riktigt eller om berättelsen är fiktiv vet jag faktiskt inte, men jag tycker å andra sidan inte det spelar så stor roll. Jag skrattade högt på slutet!

På grund av ett väldigt omfattande strömavbrott i området var det bara en sjukvårdare som kunde komma när en blivande mor plötsligt fick kraftiga värkar och skulle föda. Dessvärre fanns det ingen tid för att åka in till sjukhuset, så födseln fick ske i hemmet.

Inne i huset var det givetvis mycket mörkt och sjukvårdaren frågade om kvinnas dotter Kathleen, som var en 3-årig liten krabat, kunde hjälpa till med att hålla upp en ficklampa över hennes mamma så att sjukvårdaren kunde se ordentligt när han hjälpte till att förlösa barnet.

Kathleen, som tog uppgiften på största allvar, skötte sig helt prickfritt.

Mamman krystade och krystade. Efter en liten stund kom lille Connor till världen. Sjukvårdaren greppade hans små ben, lyfte upp honom och gav Connor en lätt välkomstklapp på rumpan. Ni vet så som man gör för att se till att barnen skriker och rensar sina lungor.

Sjukvårdaren tackade sedan Kathleen för hennes viktiga hjälp och frågade flickan vad hon tänkte om det som hon just hade bevittnat.

Kathleen svarade snabbt:

– Han borde inte ha krupit in där från första början. Fortsätt du ge honom lite smisk på rumpan!

Snåla inte nu, DELA om du också tycker att det här var en klipsk liten flicka!