48-årig biltjuv säger sig vara världsstjärnan Beyoncé – i desperat försök att släppas av polisen

När man har med polisen att göra är det lätt att stressa upp sig.

Alla kan begå misstag och hamna i klistret, men då gäller det att göra rätt för sig – och att inte fara med lögner. Då kan det bara gå ännu mer åt skogen.

En kvinnlig biltjuv i USA hade ett lite oväntat tillvägagångssätt för att få polisen att låta henne slippa undan efter att ha gripits. Hon hävdade sig då vara världsstjärnan Beyoncé, skriver Ladbible.

Den annorlunda händelsen utspelade sig i delstaten New Mexico. En polispatrull beslutade sig för att stoppa en bil som anmälts stulen, men föraren vägrade stanna. Det hela blev till en biljakt – som tog slut när den kvinnliga tjuven nådde sitt hem, rapporterar sajten.

Bild: Schriever.af.mil

Då kunde poliserna också gripa henne.

Hävdade sig vara en världsartist

Troligen har de hört många märkliga bortförklaringar och udda ursäkter i sina dagar – men den här 48-åringen skulle i sin iver att släppas komma med en lögn som måste fått poliserna att tappa hakan.

Hon hävdade sig då vara Beyoncé – en av världens största artister.

Bild: Wikimedia Commons

Det var dock inget som poliserna gick på, utan man tog henne till häktet med tre olika åtalspunkter. Där kunde man genom fingeravtryck dessutom säkerställa hennes riktiga identitet.

Beyoncé är inte bara 10 år yngre än den lögnaktiga, men kreativa, biltjuven – hon har dessutom pengar nog för att inte köra runt i stulna fordon.

Kände inte för att stanna

Den 48-åriga brottslingen, som har ett kriminellt förflutet, hävdade att hon hittat bilen med nycklarna i – och då bestämde sig för att ta den. När poliserna undrade varför hon vägrade att stanna svarade kvinnan helt enkelt att hon ”inte kände för det”.

Bild: Dona Ana County Detention Center

Nästa gång den här tokstollen stoppas av ordningsmakten kanske hon borde säga vem hon är – i stället för att försöka inbilla dem att hon är en av världens mest kända artister.

Även om det finns en tragisk aspekt i den här nyheten, så kan jag inte låta bli att fnissa åt galenskapen.

Nästa gång polisen stoppar mig kanske jag ska hävda mig vara Leif GW Persson? Vem vet – det hade kanske funkat!

Tryck nu på dela-knappen så att även dina vänner får läsa om den här knäppa händelsen!