93-åringen drömmer om att bli gripen – här uppfyller polisen hennes livslånga önskan: ”En dag att minnas”

Vi har alla saker som vi drömmer om att få uppleva. Det kan handla om allt från att man vill segla över Atlanten till att man vill ha tre barn. Människan mår bra av visioner och livsmål – och det är många gånger sådant som för oss framåt.

En del önskningar är dock mer udda än andra. Det finns en del personer som har riktigt knäppa tankar om vad de vill få uppleva innan de ”plockar ner skylten”. Det kan dock vara uppfriskande när somliga sticker ut från mängden.

Som 93-åriga Josie Birds – vars stora dröm var att bli gripen av polisen. Nu har den önskan blivit verklighet!

Ja, för ett tag sedan stormade polisen i Manchester in hos 93-åriga Josie Birds. Anledningen var dock inte att hon hade begått ett brott. Nej, det handlade i stället om att ordningsmakten den här dagen ville hjälpa damens barnbarn att uppfylla hennes stora dröm – att gripas.

Bild: twitter.com/sterlingsop

Gjorde en gammal dam lycklig

Twitter skrev barnbarnet Pam Smith:

”Ett stort tack till Manchester-polisen för att de ”arresterade” min mormor i dag. Hon är 93 år och hälsan har börjat att svikta och hon ville bli gripen för något innan det är för sent. Hon har ett hjärta av guld och njöt verkligen av det här. Tack för att ni hjälpte till att uppfylla hennes önskan!”

Bild: twitter.com/sterlingsop

Enligt sajten 9gag menar Smith att polisen ”gjorde en gammal dam väldigt lycklig” – och hon ville uppleva något sådant här eftersom hon varit laglydig hela sitt liv. Barnbarnet tillägger också att hennes mormor är en riktig stjärna.

I ett uttalande säger Manchester-polisen:

”För några veckor sedan approcherade en invånare oss med en lite ovanlig önskan. Kvinnan nämnde att hennes 93-åriga mormor hade en dröm som hon hoppades att vi kunde hjälpa till att uppfylla.

Togs till stationen

Det hela gick ut på att damen skulle arresteras och sedan tas till en polisstation så hon kunde få uppleva hur det är att befinna sig på fel sida lagen.”

Bild: twitter.com/sterlingsop

Polischefen Denise Pye säger, enligt 9gag:

”Under tiden det här hände så var övriga poliser ute och utförde sitt vanliga jobb. Det här korta besöket hade alltså ingen negativ påverkan på området. Vid det här speciella tillfället så fick vi möjligheten att uppfylla en äldre dams önskan – och därmed ge henne en dag att minnas.”

Jag tycker att det här var helt underbart! En riktig krutgumma som fick sin sista önskan uppfylld – väldigt fint gjort av polisen! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!