Allt går åt helvete när dansk affärsman vill köpa prostituerad i Sverige

Jag hittade den här historien på nätet ett par dagar sedan har småskrattat åt den sedan dess. Drog den för mina vänner på en pub i lördags och fick bra reaktioner så jag tänkte jag skulle dela med mig den till er också.

Den handlar om en dansk affärsman som kommer till Sverige och försöker få sällskap på natten. Men han är inte beredd på hur nattportiern väljer att lösa den förfrågan.

Om du är som jag och gillar humor med lite skinn på näsan så tveka inte att dela den vidare till dina kompisar!

Trots att vi är grannländer finns det en hel del kulturella skillnader mellan Danmark och Sverige. Det fick den här danska turisten erfara när han bad om en synnerligen osvensk tjänst i ett hotell.

Dansk
Sutterstock

Dansken vill nattsällskap

En dansk affärsman var på besök i Stockholm och efter mötet hade han gått ut till en pub och gjort det som danskar gör bäst – blir riktigt fulla.

När han kom tillbaka till hotellet ringde han till receptionen och ville beställa en ”professionell kvinna”. Nu var det här ett ganska anständigt svenskt hotell och man hade inga sådana kontakter.

Men nattportiern var dock en påhittig man som alltid tog chansen att tjäna sig en hacka. Han hade varit med förr och han förstod att dansken var helt väck.

Han fick i i förrådet och hittade en gammal uppblåsbar Barbara som fanns kvarglömd efter en svensexa.

Han gick upp till danskens rum och knackade på.

– En timme för 200 euro, sa portiern och lade Barbaran i sängen jämte dansken.

När timmen hade gått knackade portiern på för att hämta sexdockan, men han såg direkt att något var fel. Dansken verkade helt förstörd.

– Hur är det?, frågade portiern.

– Jag skulle bara bita henne lätt i bröstvårtan, men då la hon av en brakskit och försvann…

Om du här historien gav dig ett leende på läpparna så DELA den gärna vidare. Det är aldrig fel att sprida lite glädje!