Aprils första supernyhet: ”Den som skrattar förlorar” får eget sommarprat

Miljontals svenskar lyssnar varje år på ”Sommar i P1” med de olika sommarpratarna.

Idrottsprofiler, politiker, skådespelare, opinionsbildare, forskare, författare och många fler får dela med sig av sina livshistorier, lärdomar och budskap.

Nu till sommaren är det dags för ”Den som skrattar förlorar” att ta steget in i rampljuset. Den prisade humorshowen har nämligen tilldelats ett eget sommarprat.

– Det känns otroligt kul. Det kommer att bli grövre skämt än någonsin tidigare, säger Niclas Norlindh.

En del lyssnar på varje avsnitt, andra endast på de profiler som de finner mest intressanta – men det råder inga tvivel om att ”Sommar i P1” är oerhört populärt bland svenskarna.

”Den som skrattar förlorar” får eget sommarprat

Flera sommarprat har nått miljontals – och nu kan vi avslöja första programmet som 2020 kommer att sändas på midsommardagen.

Gänget bakom humorshowen ”Den som skrattar förlorar” får nämligen ett eget sommarprat.

– Väldigt oväntat. När vi fick förfrågan var det så att man fick nypa sig i armen, men nu när allt är klart känns det skitkul, säger Niclas Norlindh, en av de som ofta syns i programmet.

Humorshowen, med torra skämt och ordvitsar, brukar nå runt en miljon svenskar per avsnitt.

– Jag tror vi att vi har anekdoter som kommer få svenskarna att trilla av stolen. Det blir kul att skapa lite liv i luckan, säger Jonatan Jonasson.

Kolla i kalendern

Sommarpratarna brukar främst ta upp historier ur livet, lärdomar och budskap. Just det här avsnittet kommer det dock bli mer humorbetonat – och man sätter redan nu upp ett varningens finger för att det inte kommer att passa alla.

– Inget för lättkränkta. Det kommer att bli grövre skämt än någonsin tidigare, lovar Niclas Norlindh. Det känns otroligt kul.

Under hösten 2019 tilldelades programmet priset för ”Årets humorklipp” på ”Barncancergalan – Det svenska humorpriset”.

– Nu staplar vi succéerna på varandra. Nästa mål är att någon av oss kliver in som julvärd, menar Jonatan Jonasson.

Tycker du att det här var en härlig nyhet? Ta då en titt i kalendern. Just det, det är den 1 april i dag…

Gick du på den lätta? Visst fasen vore det kul om ”Den som skrattar förlorar” fick ett eget sommarprat (så är det dock alltså inte), men det vore även roligt om grisar kunde flyga.

Tryck nu på dela-knappen för att se om dina vänner går på den här luringen!

Exit mobile version