Avslöjat: Här är hemliga sexfantasierna – som alla kvinnor och män drömmer om

Vad man gillar – och inte gillar – i sängkammaren är oerhört individuellt och det är helt okej, alla kan inte gilla samma saker.

Så länge alla inblandade är vuxna och överens om vad som händer mellan lakanen, är det bara att gratulera. Det finns så många som aldrig riktigt får prova det de kanske fantiserar om i sängen.

Att veta vad det andra könet fantiserar om att uppleva i sänghalmen har diskuterats i evigheter, och kommer garanterat att fortsätta diskuteras i all oändlighet.

Sanningen är väl den att det varierar och man får helt enkelt prova sig fram med sin partner. Kanske gillar båda lack och läder eller så gillar bara en det, och då får man prova något annat.

Men nu kan man i alla fall få en liten aning om vad det täcka könet fantiserar om i sängen, enligt en ny undersökning.

Ögonbindel och bubbelpool

Det är den brittiska sajten Onbuy som frågat 2 897 människor om deras innersta, sexuella fantasier.

Resultatet visade att det kvinnor helst vill uppleva är att ha ögonbindel på sig under sex, något som hela 35 procent svarade.

– Att tillfälligt bli av med ett av sina sinnen kan förstärka känsligheten hos andra sinnen, så en ögonbindel är ett utmärkt sätt att leka med sin partner på, säger Almara Abgarian, sexrådgivare, till The Sun.

Det gäller dock att båda parter litar på varandra, så det kanske inte är någon kanonidé att slita fram en ögonbindel med någon man går hem med från krogen.

Efter ögonbindel så fantiserar många kvinnor om att ha sex på spännande platser, med bubbelpool och hiss på andra och tredje plats.

Bildkälla: Onbuy

Därefter kommer rollspel, ta sexiga bilder och att bli bunden i rangordningen.

Men i coronatider, då vi måste hålla visst avstånd från varandra, kommer även telefonsex högt upp på listan över kvinnors sexfantasier, vilket ju verkligen håller smittspridningen på låg nivå.

Killar vill ha trekant och göra porr

Vad fantiserar killar om att få uppleva i sexväg då? Enligt undersökningen som gjordes ligger en trekant överst på listan för män, vilket 36 procent av deltagarna svarade.

Vidare visade undersökningen att även män vill ha sex i en bubbelpool. Något som kanske låter väldigt hett på förhand.

– Det uppstår mycket friktion, och bubblorna kan vara jobbiga för könsorganen, säger Almara Abgarian till The Sun.

Utöver det så kan man får infektioner och utslag av att ha sex i vattnet, så det här är en fantasi som kanske inte bör förverkligas.

Bildkälla: Onbuy

Män verkar dessutom vilja använda sig av mycket teknik i sängkammaren. Videosamtal-sex kommer på andra plats, spela in porr på sjätte plats och att kolla på porr på åttonde plats.

– Om man vill ha en trekant tillsammans med sin partner så gäller det att gå försiktigt fram, det är många känslor på spel, säger Almara Abgarian till The Sun.

Bildkälla: Shutterstock

Där ser man alltså, män och kvinnor är kanske inte så olika trots allt!

Finns någon av dina fantasier med på listan? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får chansen att leva ut någon av dessa fantasier!