Begravningen avbryts av välbekant röst – otroliga klippet tar nu nätet med storm

När det gäller begravningar så brukar de präglas av tårar, ledsamhet och saknad. Att förlora någon närstående smärtar oerhört – och även om det ibland sägs att det är tillfälle som syftar till att hylla en persons liv, så är det alltid lättare sagt än gjort.

En irländsk man var dock fast besluten om att hans begravning inte skulle vara någon sorgsen tillställning. Därför tog han saken i egna händer – och såg till att liva upp stunden när hans släkt och vänner tog ett sista farväl.

Mannens klockrena påhitt tar nu nätet med storm!

Shay Bradley begravdes förra veckan. Han var en irländsk man med mycket humor som alltid hade skojigheter för sig. Någon som alltid lyste upp ett rum, helt enkelt. Fantastiskt nog, så skulle han fortsätta med det även efter att ha ”plockat ner skylten”.

Hör ett antal knack-ljud

I samma stund som hans kista sänktes ner i marken, med släkt och vänner omkring, så spelade man upp ett band ur högtalarna. Det var Shay Bradley själv som hade önskat det här – och snart skulle alla förstå varför.

Bild: Twitter/@Lucky2B1rish

Först hör man ett antal distinkta ”knack”-ljud, sedan börjar säckpipor spela och därefter kan man höra mannens egna och karaktäristiska röst från den förinspelade ljudupptagningen.

”Hallå?! Hallå?!”, hör man Shay Bradley ropa, som om han vore levande inne i den nedsänkta kistan.

Bild: Twitter/@Lucky2B1rish

”Släpp ut mig! Var fasen är jag?”, fortsätter han.

”Släpp ut mig!”

Många brister då ut i skratt – som de gissningsvis ofta gjorde i hans närhet.

Bild: Twitter/@Lucky2B1rish

”Hallå! Hallå! Släpp ut mig! Det är skitmörkt här inne! Var fasen är jag? Är det prästen jag hör?”, ropar mannen vidare.

En begravningsgäst vid namn Ciarán delade med sig av en video på det hela på Twitter – efter familjens godkännande, skriver Unilad. Vad som framgår otroligt tydligt är att klippet och det udda påhittet på ett klockrent sätt sammanfattar Shay som person.

Bild: Twitter/@Lucky2B1rish

Vilken otrolig man!

Här är klippet – sprid gärna vidare

Kan man minnas någon som gått bort genom hans eller hennes underbara humor och personlighet, så är det givetvis bättre än om man bara sitter och ältar sorgen och saknaden.

Kolla nu in klippet här nedanför! Det är bara att trycka på play-knappen!

Vilken otrolig man – och tänk, vilken överraskning för gästerna. Jag tycker att det här var klockrent gjort av Shay och kan absolut tänka mig något liknande på min egen begravning när det väl är dags!

Tryck nu på dela-knappen för att hylla den här underbara mannen!