Sötchock: Bebisen stjäl schäferns lördagsgodis – men vovvens kontring får pappan att tappa fattningen

Att hunden är människans bästa vän är belagt sedan långt tillbaka. Att ha en hund i familjen är helt underbart. Hunden blir på något sätt bästa vän med alla familjemedlemmar och lyckas på sitt eget lilla vis bli hela familjens mittpunkt.
Väluppfostrade hundar är dessutom bland det charmigaste som finns, det värmer verkligen hjärtat att se en hund bete sig vuxet.

I klippet här nedanför får vi se ett klockrent exempel på en väluppfostrad vovve. Hunden i fråga heter Brano och har en bästa kompis, nämligen familjens bebis Ava.

Stjäl vovvens lördagsgodis

I klippet, som setts av över åtta miljoner människor, kan vi se Brano och Ava leka tillsammans på golvet. Det är inga konstigheter, det brukar de göra.
Men den här dagen har Brano fått lite godis, som han har framför sig. Då sträcker Ava plötsligt fram handen och stjäl godiset mitt framför ögonen på den förvånade vovven.

Bildkälla: Youtube

Reaktionen får hjärtan att smälta

Men istället för att bli sur på bebisen så reagerar Brano exakt som den duktiga och väluppfostrade hund han är.

Han vet såklart att man inte kan busa för hårt med lilla Ava, så han lägger ned bakom henne. När man ser klippet är det verkligen svårt att inte dra på smilbanden.

Se hela det underbara klippet här nedanför!

Vilken härlig relation – man kan verkligen se de här två vännerna växa upp tillsammans och dela många fina minnen!
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!