Christian fick oväntad överraskning – i korvpaketet: ”Blev lite snopen”

Korv med potatis är en riktig klassiker och bland det godaste som finns. Men ibland blir det inte helt och hållet som man planerat.

Det fick svenske Christian uppleva när han kom hem från affären och öppnade upp sitt korvpaket, vilket GöteborgDirekt var först med att rapportera om.

 

Christian, hemmahörande i Göteborg, fick sig ett gott skratt när han skulle förbereda sin lunch och packade upp korvpaketet han köpt. En av korvarna stack nämligen ut något.

Bildkälla: Privat

”Blev lite snopen”

Trots den något deformerade korven lagade Christian till den.
– Jag blev lite snopen. Det var inte vad jag hade förväntat mig direkt. Men jag stekte den igår och åt den med potatis, sallad och senap. Den smakade bra, säger han till GöteborgDirekt.

Bildkälla: Privat

”Allt kan hända”

Skulle Lithells, som tillverkat korven, fått bestämma hade korven aldrig sett dagens ljus.
– Det som hänt är att tarmen har spruckit och korvmassan har pressats ut. När detta sker så ska korven plockas bort från produktion och inte komma ut på marknaden. Konsumenten får gärna höra av sig till vår konsumentkontakt och få ersättning för att kunna köpa en ny produkt, säger Sara Andersson på Lithells till GöteborgDirekt.

Christian tar dock korvfadäsen med ro.
– Jag är inte upprörd eller missnöjd på något sätt. Allt kan hända när det gäller tillverkning, säger Christian till sajten.

Var inte blyg nu! Tryck på dela-knappen så dina korvälskande vänner också får se det här!