Forskarnas slutsats: Kvinnor mycket snuskigare i sängen än män

Män får ofta höra att de är mycket snuskigare i sängen än det motsatta könet. Men nu har en studie presenterats och där framgår det klart och tydligt att kvinnor faktiskt är dubbelt så snuskiga som män.

Kvinnor byter nämligen sängkläder hälften så ofta som män, skriver brittiska The Mirror.

Skillnader mellan män och kvinnor har debatterats sedan urminnes tider och kommer att fortsätta vara en snackis så länge människan existerar.

När det kommer till hygien så anses nog kvinnor i de allra flesta fall fall vara renligare än män, men nu kommer en studie som visar på det motsatta.

Enligt en brittisk undersökning där 2000 kvinnor och män mellan 18-35 tillfrågades hur ofta de byter sina sängkläder var resultatet en gnutta häpnadsväckande.

Män byter i snitt sina sängkläder varannan vecka, medan kvinnor bara byter sina en gång i månaden. Till saken så visade studien även att kvinnor hellre sover nakna än män.

Men det är inte bara i sängen som kvinnor visar sig vara snuskigare än män, kvinnor väntar också längre innan de tvättar sina pyjamas-kläder. Män tvättar sina efter tre användningar medan kvinnor hellre väntar fem användningar.

Vilka slutsatser man kan dra av denna studie är oklart men det kan ju absolut vara ett bra argument om ens kvinnliga vänner hävdar att män är snuskigare än kvinnor.

Var inte blyg nu, dela vidare det här till dina snuskiga vänner!