Unik sexlista: Sandra är den under 40 år som legat med flest i Västmanland

Så gott som alla människor längtar då och då efter närhet och intimitet. Inget konstigt med det, vi är alla sexuella varelser – dock i olika grad. Givetvis finns det både riktiga kåtbockar och de som är lite mer återhållsamma.

Genom åren har det ju framställts en väldigt korkad oh föråldrad bild av att det skulle vara mer okej för män att vara öppna med sina sexuella äventyr än kvinnor. Det är, som sagt, självfallet bara dumt – vi ska alla själva kunna styra hur transparenta vi vill vara.

Medan vissa inte har några problem alls att prata om sex tycker andra det är mer bekvämt att hålla det helt privat. Även om jag själv inte skulle skryta öppet om hur många jag legat med så finns de som gör det både till en tävling och gärna berättar om det för omvärlden.

Sveriges Radio P4 Västmanland publicerade i går ett satirinslag på sin hemsida i vilket man tog upp vilka personer under 40 år i länet som hade flest ligg år 2016. Det hela var alltså lite av en sketch, men ändå underhållande och roligt.

Man berättar inledningsvis att de flesta som är i topp på ”ligglistan” är företagare eller läkare, men att vinnaren bland kvinnorna är docenten Sandra Nilsson. Hon vill dock inte ställa upp på en intervju med sin vanliga röst, så man har förvrängt den.

Kvinnan i bilden har inget med inslaget att göra.

När P4 Västmanland når henne blir hon förvånad.

– Va? Är jag först på listan? Nej? Jag har inget uppseendeväckande resultat!

P4 Västmanland: Var det något speciellt som hände 2016 som gör att dina liggsiffror sticker ut?

– Jag skiljde ju mig det året, så kanske är därför, men det kanske bara är alla andra som varit dåliga på att ligga?

Ser du det här som en merit?

– Nja, jag tycker nog inte att jag sticker ut på något sätt. Det spelar väl ingen roll kanske. Man ska ju veta att samlaget bara är en liten del av sexet. Jag vet inte vad man går på här – är det så att säga penis-vagina eller? Jag är skeptisk.

När man tittar på siffror över exempelvis vilka som tjänar mest pengar i länet kan ju typ bostadsförsäljningar göra att det ser ut som att man tjänar mer än man egentligen gör. Kan det ha klumpat ihop sig på det sättet för dig med – att statistiken verkar bättre än den faktiskt är? Har du varit med i något ”gangbang” (gruppsex) eller så?

– Jag har dålig statistik över det faktiskt. Jag tycker nog inte jag skiljer mig från andra.

Vad tror du inför listan om 2017 nu då?

– Jag vet inte om jag någonsin kommer komma upp till 2016-resultatet, men jag får återkomma där.

I spelaren nedan kan du höra hela det satiriska inslaget!

[arve url=”https://sverigesradio.se/embed/publication/6900047″ aspect_ratio=”9:2″ /]

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett leende!