Julia, 26, dricker urin varje dag – för att känna sig fräsch: ”Det är ju ungdomens källa”

Det finns många olika sätt att hålla sig fräsch och i form, tidningarna kryllar mer eller mindre av diverse skönhetstips.

Men frågan är om inte det här är bland de mest konstiga jag har läst om.

Julia Sillaman dricker nämligen sitt eget kiss och smörjer sitt ansikte med det.

Julia Sillaman är som vilken 26-åring som helst. Hon gillar att hålla sig i form och är mån om sitt utseende. Men det som skiljer henne från mängden är sättet hon gör det på.

”Fick jättelen hud”

Enligt Julia så har hon blivit av med sin akne och lyckats gå ned tolv kilo – tack vare något som kallas ”urinterapi”.

Det innebär att Julia, varje dag, dricker och smörjer in ansiktet med sitt eget urin.

– Dagen efter att jag smort in ansiktet första gången så var mina finnar borta och min hud var jättelen. säger Julia till engelska The Sun.

Enligt Julia så har urinterapin förbättrat hennes liv överlag.
– Jag har mer energi och känner mig mer i fas. Det har verkligen förändrat mitt liv, jag känner mig som en helt ny person och kommer troligtvis att fortsätta med detta under resten av mitt liv, säger Julia till The Sun.

Vill inspirera andra

Julias familj var skeptiska till en början, men efter att ha sett Julias förvandling har även de provat den något ovanliga metoden. Julia hoppas nu på att kunna inspirera andra.
– Jag förstår att folk är tveksamma, det är trots allt kiss det handlar om. Men om fler får veta vilka fördelar det ger så hoppas jag att det kan ändras.

Det är dock viktigt att påpeka att det inte finns några som helst vetenskapliga bevis på att urinterapi skulle fungera. Även om urin inte är giftigt så är det trots allt rester som kroppen inte vill ta upp, så jag skulle inte rekommendera att prova detta.

Vad tycker du om Julias ”knep”? Är det helknasigt eller kan hon vara något på spåren? Dela gärna vidare artikeln eller delge oss din åsikt i kommentarsfältet!